Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Salanova saláták

Salanova saláták

Szép Házak
Salanova kisméretű levelekből álló friss, konyhakész salátaféleség. A fejek egyetlen vágással számtalan egyforma méretű, fogyasztásra kész levélkére esnek szét. A Salanova bevezetésével Rijk Zwaan új dimenziót vezetett be a saláta félék piacán.

Frissen vagy feldolgozásra


A frissesség és feldolgozhatóság kombinációjából a fogyasztók a saláták új minőségét ismerhetik meg. A Salanova változatos szín és formavilágának minden egyes tagja ugyanazt a friss, roppanós, élvezetes ízvilágot hordozza. Minden típusban folyamatosan nemesítünk új fajtákat. Ez mind a fogyasztók, mind a feldolgozók számára fontos.


Különböző típusok


A Salanova salátáknak két fő típusa van: az Incised leaf típus mélyen szeldelt, térbeli kiterjedéssel rendelkező levelei kitűnő konzisztenciával rendelkeznek. A fej egyetlen vágással könnyen levelekre bontható.


A Multileaf típus esetében  a fejek nagyon nagyszámú és gyakorlatilag egyforma méretű kis levélből állnak. Torzsája a speciális Salanova vágószerkezet segítségével egyetlen körkörös mozdulattal eltávolítható. E két fő típuson belül különféle Salanova fajták léteznek.


Az egész világra kiterjedő aktivitás


A Salanova saláták elterjedését széleskörű marketing- aktivitással segítjük. Ezen kívül világméretű Salanova szakmai hálózat kialakításán dolgozunk, mely RZ termék-specialistáiból, termelőkből, feldolgozókból, kereskedőkből áll, mivel meg vagyunk győződve az információcsere fontosságáról. Mindazonáltal további fejlesztésekre törekszünk a salátapiacon, hogy a sikerekre továbbra is építeni tudjunk.


Forrás: Rijk Zwaan

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Fokhagyma 13+1
Az évezred óta ismert és használt fokhagyma nagy mennyisében tartalmaz szerves kénvegyületeket, vasat, szelént, jódot és C-vitamint is.
Tökfélék
Nyakunkon a pogány kelta ünnep, Halloween, amikor a hagyományt követve töklámpásokkal ijesztgetik a gonosz szellemeket.