Kert
Dúzsi Tamás pincéje
Dúzsi Tamás pincészetének vezető terméke a Rosé bor, amely elismertségével és palack számával is a család vezető terméke lett.  »
Napjainkban egyre többet hallani a biodinamikus és ökológiai gazdálkodásról, sőt a bioborok utáni kereslet is folyamatosan növekszik. »
A 22. Budavári Borfesztivál 2013. szeptember 11. és 15. között várja a borkedvelőket. Az idei évben a a nőké és a hölgy borászoké a főszerep. »
A 21. Budavári Borfesztivál 2012. szeptember 12. és 16. között várja a borkedvelőket. Az idei évben a fiatal borászoké a főszerep. »
A bor hozzáadásával készített, érdekes és cseppet sem hétköznapi finomságokkal minden vendégünket édes pillanatokkal varázsolhatjuk el. »
A szőlő frissen fogyasztva önmagában vagy salátákban, aszalt formában édességekben vagy húsételekkel párosítva tökéletes harmóniát mutat. »
Promontor és Tétény Dél-Buda hegyvidékével határos, ezért az itt kialakult szőlőkultúra a budaival szinte ősidők óta kapcsolatban állt. »
A szőlő szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásai alig ismertek, pedig a héjától kezdve a magjáig minden szőlőszem teljes értékű táplálékforrás. »
A 23. Budavári Borfesztivál 2014. szeptember 10-14. között látogatható. Az idei Borfesztivál témája a bor és az egészséges életmód. »
A 24. Budavári Borfesztivál 2015. szeptember 9-13. között kerül megrendezésre a Budai Vár teraszain. »
Csetvei Krisztina bebizonyította, hogy az álmok valóra válhatnak. Most induló, móri pincészetében minden oda látogató vendég örömét fogja lelni. »
Húsz éves lett idén a Budavári Borfesztivál, hazánk egyik legjelentősebb gasztró eseménye.  »
Különös élmény a főváros területén egy ártéri erdőben járni. A Hunyadi-félszigeten hatalmasra nőtt, indákkal teli fafajokkal találkozhatunk. »
A borkultúra különleges helyet foglal el a társadalomban, napjainkban a borválaszték rendkívül széles, de a fogyasztói igények is igen sokfélék. »