Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Többfunkciós növénytartók

Többfunkciós növénytartók

Szép Házak
 
2012. január 17.
A De Castelli virágtartói nem csak egyediek a különleges megoldásoknak köszönhetően, de funkcióikban is széles palettát kínálnak. A tervezők előszeretettel használnak váratlan értelmezésű geometrikus formákat és érdekes színeket.

Pad & növénytartó


Kifinomult és különleges formákat kínálnak a BEHBIN növénytartók, melyek kül- és beltéri használatra is lehetőséget adnak. A fémből készült kétfunkciós edények remek megoldást jelenthetnek a folyósokon, várótermekben, elsősorban munkahelyeken, irodákban vagy bevásárlóközpontokban.


Kertben, parkokban is hasznosak és mutatósak a fémes színű, egyedi tervezésű kaspók. A növényekkel beültetett padok meglepő kiegészítőivé válnak a modern, kifinomult külső tereknek.
 

Madárodú & növénytartóA faágakra, verandákra, erkélyekre akasztható O_NEST_O névre keresztelt kaspók nemcsak növények ültetésére alkalmasak: madárodúként igazi öko kiegészítői lehetnek otthonunknak. A virágtartó felső részébe sekélyen gyökerező növényeket ültethetünk.
 

Kutyaház & növénytartó


A vidám színű és modern kialakítású DOG-E növénytartók belsejében négylábú kedvenceink felett növényink is otthonra lelhetnek.


A szellemes kialakítású kaspók a lakásban és a kertben is megállják a helyüket. A kutyaház belsejében bőr vagy szövet borítású fekhely teszi még komfortosabbá a pihenést a kutyusok számára.

Polc & növénytartó


A POT RIVEIRA kollekció elemeiben váratlan kontextusban jelenik meg a funkcionalitás és a természet közelsége.


Igazi miniatűr tájképet teremthetünk az asztalokon, polcokon, ha ezeket a vasból és fából készült kiegészítőket választjuk.

Képek forrása: DeCastelli

Címkék: