Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2024/1. számából
VILLA
Egy fokvárosi villa bővítése
A neves tervezőcsapat a hegy erőteljesen organikus jelenlétének megihletésével adott új életet a gyönyörű, fásított telken korábban megépült háznak.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A Balaton soha meg nem unható látképének befogadását képezi le a kortárs jellegű, funkcionalitásában klasszikusnak mondható vízparti nyaraló.  »
CSALÁDI HÁZ
A földszintes családi ház egyedi formai jellegét a fél átriumokkal tagolt traktusosság adja. A behúzódó kis udvarok a belső terek intimitását eredményezik.  »
CSALÁDI HÁZ
A háromgyermekes család igényeire készült családi ház tömegével és tetőformájával példamutatóan illeszkedik a településképbe.  »
CSALÁDI HÁZ
A kertvárosias építészeti trendhez illeszkedve emberléptékű tömeg került a meredek terepre. A lakóterek mindkét szinten szabadon megnyílnak a tájra.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy északkeleti nagyváros családi házas övezetében újabb modern alkotás született. Tekintélyt parancsoló nagy tömegével hívja fel magára a figyelmet.  »
LAKÁS
A nyaranta búvárkodó megrendelő a tengerparti hangulatot kívánta felidézni a lakásában. Végül meleg érzetet keltő színhasználat valósult meg.  »
LAKÁS
Egy belvárosi százéves házban lévő lakás kapott új arculatot. Az elegáns és időtlen dizájn koncepciójába beépültek a szecessziós elemek is.  »
LAKÁS
A megbízás egy észak-magyarországi nagyvárosban lévő társasház tetőtéri lakásának teljes körű felújítására és a berendezés tervezésére vonatkozott.  »
Megrendelem a Szép Házak 2024/1. lapszámát