Magazin
Lakások
A csend, a jó levegő és a Duna közelsége vonzotta a kétgyerekes családot az új építésű Római-parti lakóparkba, ahol két lakást vásároltak meg és nyitottak egybe.  »
A minimál stílus mellett az otthonosság és a távol-keleti hangulat megteremtése volt a cél, ami a meleg színek hatására a sok üvegfelület, a modern, letisztult formavilág ellenére megvalósult.  »
A fiatal pár egy budai társasházban vásárolt lakást az otthonteremtéshez. A berendezési koncepcióval a minimál stílust célozták meg.  »
A családi ház lakberendezési koncepciójánál alapvetően a visszafogottság alapelvét célozták meg a színvilággal és formai kialakításnál is.  »
Az újpesti, újépítésű lakás kialakításánál a tulajdonosok egységes arculatot és harmóniát kívántak elérni a fehér-szürke-barna színek társításával.  »
A családi ház enteriőrjénél a modern stílusra utaló fehér-szürke kombinációt a melegebb tónusok színhőmérséklete egészíti ki.  »
Az atlanti-óceánra pazar panorámájú fokvárosi lakóépület tetőteraszos apartmanját a neves belsőépítész csapat medencés mikroüdülővé varázsolta.  »
A pesti belvárosi felújított társasházi lakásban tetten érhető a korszerű dizájn, a letisztult, harmonikus megoldások és a manapság divatos anyaghasználat.  »
Az új építésű társasházi lakásnál a pillérvázas épület szerkezetileg alkalmassá vált a kétgyermekes család kívánsága szerinti kisebb belső átalakításra.  »
Modern, letisztult stílusú berendezéssel képzelte el a család a lakásuk elegáns miliőjét kialakítani. A színvilággal természetes hatást kívánták elérni.  »
A tulajdonosok modern, de nem rideg, inkább otthonos környezetre vágytak, amit a fa, illetve a természetben gyakran előforduló színek érzékeltetnek.  »
A penthouse lakásnál nagy terasz kapcsolódik a keskeny, hosszan elnyúló alaprajzhoz. A lakás teljes szélességében élvezhető a városi panoráma.  »
Egy budai lakás felújításakor a modern stílus glamouros, aranyszínű elemekkel egészült ki. A konyha, nappali és étkező L-alakban helyezkedik el.  »
Az óbudai lakás felújítása során az építészeti elrendezés megfelelt a tulajdonos funkcionális elvárásainak, így a dizájn újragondolása volt a cél.  »
A belvilágban létrejöhetett a vágyott modern stílus, amit a közösségi zóna bútorainak, de különösen a nappali kanapéjának formai egyedisége hangsúlyoz.  »
A tulajdonos házaspár egy glamouros, azon belül világos, csillogó, elegáns összhatásra vágyott. A fő hangsúly a textúrák és a fények játékára esett.  »
Nagy üvegfelületekkel fordul a panoráma irányába a teraszos közösségi zóna, amelynek a növekvő belmagasságú terét sok természetes fény járja át.  »
A régi belsőépítészeti kialakítás funkcionálisan és esztétikailag is túlhaladottá vált, ami a teljes körű változtatás szándékához vezetett.  »