Magazin
Lakások
Az új építésű társasházban minden adott volt ahhoz, hogy a berendezésre váró lakás egyedivé és otthonossá válhasson.  »
Egy belvárosi kétszobás lakás megújulásának lehetünk szemtanúi. Esztétikailag döntő volt, hogy a modern épületstílushoz kifejezetten extravagáns belvilág társuljon.  »
A belső udvaros, gangos, régi társasházban létrehozott új, kétszintes lakás a nyüzsgő város infrastruktúrájának előnyeivel együtt szinte egy családi házat pótol.  »
A fiatal pár elegánsan kívánta felöltöztetni új házuk nagyvonalúan kialakított tereit. A sok fafelülettel természetes hatást, az élénk színhasználattal vidám hangulatot teremtve.  »
A kétgyermekes család modern otthonra vágyva olyan eladó házat keresett, ami felújítandó, de nem kell átépíteni. Sikerült rálelni egy kétszintes, L-alakú épületre.  »
Egy belvárosi régi bérház lakásában a nagyméretű központi térben a nappali-étkező-konyha mellett két hálószoba is elfért. A zárt, belső traktusban a mellékhelyiségek sorakoznak.  »
Párizs egyik csendes kerületében, az Eiffel-toronyra és a Szajnára panorámás lakás átalakítására adott egy dél-afrikai festőművész a tervezőknek megbízást.  »
Egy toronyház két apartmanjának egyesítésével kialakított lakásból kellett igényes belsőépítészeti koncepcióval modern otthont varázsolni.
  »
Egy neves festőművész egykori műteremlakásának átalakításánál a fémvázak, valamint a nyersbeton és téglaburkolatú felületek szolgáltak alapul.  »
A belsőépítészeti koncepcióval igyekeztek a mai kor igényszintjét a századfordulós lakás régies hangulatával ötvözni.  »
A csónak alakú, keleti stílusú lakás az épület lépcsőházát és a liftet is magába foglaló központi egység köré szerveződik.  »
A belsőépítész páros egy patinás régi bérház tetőterében contemporary stílusban alakított ki a lakás nagyvonalú, elegáns tereit.  »
A családi ház központi látványeleme a modern, tűzteres kandalló. A sötétbarna tölgyfa padló minden lakótérben praktikus és elegáns.  »
Az ikerházban az általános bézs színvilágban a hangsúlyokat a fehér és sötétszürke tónusok, illetve a látványos motívumok jelzik.  »
A helyszín egy régi, többudvaros, gangos ház. Az amerikaikonyhás nappalihoz kapcsolódik a lakás összes nagy belmagasságú helyisége.  »
Egy új építésű, pesti társasházban teljes készültségi állapotú lakást vásároltak a vidéken élő tulajdonosok.  »
Egy kertvárosi ikerház tulajdonosai a barátaik által már húsz éve ismert belsőépítészt kértek fel a tervezési feladatra.  »
Egy új építésű ingatlan vásárlásakor különösen előnyös, ha a kivitelezés korai szakaszába kapcsolódhat be a lakberendező.  »