Magazin
Lakások
A budai, jó állapotú Bauhaus-épületben felújított lakást a fafelületek teszik otthonossá. A terekben a szürke és barna tónusok dominálnak.   »
A nagypolgári lakás korabeli hangulatát a magasfényű, márványhatású burkolatok mellett a gipszmennyezet és a fali kazettázás idézi vissza.  »
A kétszintes családi házban az álmennyezetek mozgalmassága az egyes helyiségekben a fénysávok hangulatkeltésével más-más térérzetet eredményezett.  »
A polgári stílusú lakás átalakításánál célként fogalmazódott meg, hogy a korszerűen felszerelt, modern belvilágban néhány klasszikus elem is szerepeljen.  »
A belvárosi lakás átalakítása során a nagypolgári stílusra utaló jegyeket a mai kor belsőépítészeti elvárásaival kellett összehangolni.  »
Egy belvárosi lakásban az alaprajzi adottságokból úgy kellett kihozni a maximumot, hogy funcionálisan és esztétikailag is növekedjen a használati érték.  »
Az ezüst-szürke-mályva színkombináció vonul végig az egész lakáson. A LED sávok különböző geometriai formái látványelemként is figyelemfelkeltőek.
  »
A letisztultságot jelképező fehér uralkodása mellett a fa mélybarna tónusa oldja a modern stílusnál gyakran alkalmazott szürke árnyalatok vélelmezett ridegségét.  »
A szinteltolásos családi házban a formai letisztultság és a visszafogott színvilág tervéhez hangulati tényezőként társulnak a fahatású felületek.  »
A családi házban a meleg tónusú, természetes fapadlóval a kiegészítk is harmonizálnak, amivel hozzájárulnak az egységes, elegáns belvilághoz.  »
Rövid távú bérbeadásra készült a lakás, ezért a nagy alapterületet ketté osztották. ezáltal egy nagyobb apartman és egy kis garzon keletkezett.   »
A száz négyzetméteres belvárosi lakásban három hálószobát kellett kialakítani, amelyek mindegyike egyedi falburkolatot kapott.  »
A vízparton fekvő lakópark contemporary stílusú lakásában a fehér szín dominál, amit rendkívül elegánssá tesz a márványhatású padlóburkolat.  »
Az átépített lakás fafelületei a fehér falak környezetében barátságos légkört teremtenek. A geometrikus falburkolatok pedig egyedivé alakítják a megújult tereket.  »
A bauhaus-lakóházban az eredetileg kétszobás elrendezést a mai életviteli szokásokhoz kellett átalakítani és egy fiatalos eleganciát létrehozni.  »
A házaspár többévnyi keresgélés után lelt rá a régóta vágyott környéken egy eladó házra, amelyet a korábban elképzeltnél jóval nagyobb térszervezéssel alakítottak át.  »
A háromgyerekes család egy szerkezetkész házat vásárolt meg és alakított át, amelynek modern enteriőrjét néhol klasszikus elemekkel párosították.  »
A New York-i körpanorámás lakásban a kortárs formajegyek tiszta vonalai a fehér túlsúlyú színvilággal egyfajta légiességet és könnyedséget idéznek elő.  »