Magazin
Lakások
A kertvárosi ház építészeti adottságai igen kedvezőek a hatalmas ablakok jóvoltából a fény átjárja a tereket, amelyek jó ritmusban kapcsolódnak egymáshoz.   »
A belsőépítészeti kialakítás alkalmazkodik a megrendelő ízlésvilágához és az építészeti arculathoz is, melyben számos praktikus és energiatakarékos gépészeti megoldás van.  »
A munkahelyet és az otthont is magában foglaló ház szerkezetkész állapotában sikerült bekapcsolódni a belsőépítészeti tervezéssel.  »
A loft stílusjegyeket is magán viselő modern, letisztult, de mégis barátságos otthon alaphangulatát a beton-, a fém- és fafelületek határozzák meg.  »
Az adott helyszín kedvező volt a kényelmes és praktikus élettér kialakítására. A különböző korosztályok magánszférájához saját közösségi terek tartoznak.  »
A lakás modern berendezését magasfényű fekete, illetve indiai almafa furnéros frontok jellemzik, amibe tulajdonosok első látásra beleszerettek. Végül az egész lakás stílus- és színvilágát ehhez igazították a tervezők.  »
A főváros peremkerületének zöldövezetében álló kétszintes, dupla garázsos, sorházi lakás szélső egységébe beleszeretett tulajdonos házaspár.  »
Modern építészeti kialakítás jellemzi a 36 lakásos Hűvösvölgy Lakókert zöldövezeti penthouse lakásainak látványát, amit a homlokzatokon mértékkel használt kő és fa határoz meg leginkább.  »
Hosszú nadrágszíjtelken épült ez a kis balatoni családi ház, amely belső tereinek átformálására Istvándi Bea lakberendezőt kérték fel.  »
Egy art deco stílusú, de empire stílussal is fűszerezett otthon született a Gellért-hegyen. A lakásban meghitt, meleg árnyalatok dominálnak.  »
Az elegáns berendezésű, modern lakásban a tér egységességét az egyöntetű, világos színű falak és a kerámiaburkolatok hangsúlyozzák.   »
A zöldövezeti családi ház mértani vonalaival és monokróm színvilágával szinte tüntetően visszafogott megjelenésű. A ház aszimmetrikus kialakítású.  »
Egy balatoni ház három szintjét modern, design eszközökkel felhasználva egy ötcsillagos luxushotel kényelmével alakították ki.  »
A lakás tulajdonosa lakberendezőnek tanult. Ölbey István szakmai irányítása mellett tervezte a lakást modern formakultúrájának megfelelő stílusban.  »
Az újonnan épült Marina-parti lakópark egyik épületében található lakás teljes belső kialakítása volt a feladat fiatalos, modern stílusban.  »
A tulajdonos fiatal pár olyan otthont álmodott magának, amely mozgalmas életüket kiszolgálja. Fontos szerepet kapott az energiatakarékos világítás.  »
Modern minimál stílusú enteriőr, ami a tört fehér és sötétbarna ellentétére épít. A kétszintes ikerház elrendezése tökéletesnek tűnt.  »
A loft lakások nagyvonalú, színvonalas életterek. A Riverloft lakásai vegyítik a magánszféra és a munkakörnyezet adta lehetőségeket.  »