Magazin
Lakások
A budai társasház kétszintes lakásában egybefüggő tereket hoztak létre, ahol a házigazda utazásainak emléktárgyai egzotikus hangulatot teremtettek.  »
Az új építésű, nagy teraszos lakásban a praktikusság elsődleges szempont volt. A közösségi terek és az intim szféra tökéletesen elkülönülnek egymástól.  »
Merész terveket készítettek "Az év belsőépítésze" díjas Kocsis testvérek a Budai Vár lejtőjén álló, harmincas években épült társasház emeletráépítésére.  »
A budai kertvárosi kétszintes családi ház tulajdonosai azt kérték a lakberendezőtől, hogy nagyvonalú, elegáns, modern otthont tervezzen számukra.   »
A fiatal pár a balatoni penthouse-lakás teljes kialakítását a lakberendezőre bízta, aki egy modern, fiatalosan berendezett enteriőrt hozott létre.  »
Az igényes belsőépítészeti kialakítású, kétszintes családi ház különlegessége, hogy egy légies üveg járófelületen keresztül lehet eljutni a gyerekszobákhoz.  »
Modern, elegáns enteriőrre, sok-sok fényes, csillogó felületre és elegáns, ugyanakkor praktikus beosztásra vágyott a családi ház új tulajdonosa.   »
A hetvenes évek elején épült átlagos kockaház új arculatot kapott. Ezzel együtt a belső tér is teljesen átalakult egy lakberendező közreműködésével.  »
Herceghalmon a patak és a kiserdő között épült fel a Vitalis lakópark, amelyben társasházi és sorházi lakásokat kínálnak eladásra.  »
A családi ház belső tereinek hangulatát a halvány és a kontrasztos sötét színek határozzák meg, a bútorok kiválasztásánál a minimál stílus volt a meghatározó.  »