Lakberendezés
BÚTOR
A Zenit Home a tervezéstől a beépítésig valósítja meg az ügyfelek igényére szabott egyedi bútorokat a legújabb trendek figyelembevételével. »
BÚTOR
A Salone del Mobile nemzetközi bútor kiállításon az idei évben is új, különleges felületekkel jelentek meg a bútor gyártók. Összeállításunkban ezek közül válogatunk. »
LAKBERENDEZÉSI HÍREK
Sokan óvakodnak a márványos felületek használatától otthonukban, pedig amellett, hogy rendkívül strapabíró és elegáns, számtalan módon beépíthető az enteriőrbe is! »
BÚTOR
Az olasz bútorgyártók minden évben lélegzetelállítóan szép gardróbokat mutatnak be. Járható gardróbok és üvegajtós változatok közül válogattunk. »
LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ
A német Zack fürdőszobai kiegészítők rozsdamentes acélból készülnek fényes és matt szálcsiszolt kivitelben. Megvásárolhatók a Zenit Home üzletében. »
TAPÉTA
A tapéta minden szempontból reneszánszát éli, igazi örökzöld. Egyes tapéta minták soha nem mennek ki a divatból, mások pedig most törnek élre. »
LAKÁSTEXTIL
A ZENIT HOME bemutatótermében 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg függönyök, tapéták, kárpitok és szőnyegek. »
HÁZTARTÁS
Nyakunkon a karácsonyi nagytakarítás, de arra gondoltunk-e, hogy a különféle tisztítószerek helyett vagy mellettük a hatékony citromot vessük be? »
STÍLUS
Természetes anyagok, visszafogott színek, meghittség jellemzi a country stílusú hálószobát. Érdemes ellesni néhány ötletet a legjobbakból. »
DEKORÁCIÓ
A lakberendezésben sok esetben előnyt élveznek a neutrális árnyalatok, pedig egy-egy élénk színű bútordarab vagy falrész sokat dobhat az enteriőrön. Íme néhány bátorító példa! »
DEKORÁCIÓ
A piros igazi figyelemfelkeltő, telt, meleg szín, mellyel a legunalmasabb lakás is gyorsan újrafazonírozható. Néhány trükk piros színnel. »
HELYISÉGRŐL HELYISÉGRE
A kicsi fürdőszoba nem feltétlenül hátrány. Néhány jó ötlettel a hátrányból erényt kovácsolhatunk és egyedivé varázsolhatjuk. »
KONYHA
A megfelelő mosogató kiválasztását a legtöbben nagy körültekintéssel végzik, ugyanez nem mondható el a csaptelepekről. Pedig a kettő egyformán fontos. »
KONYHA
A konyhai világítás nem csak a munkafelület optimális megvilágításából áll. Jól megválasztott fényforrásokkal többet is kihozhatunk belőle. »
FESTÉK, BEVONAT
Kedvenc színeinket bizonyára otthonunk falain is szívesen látjuk, így a falfesték szín kiválasztása egyszerű dolognak tűnik. Látszólag. »
AJTÓ
Beltéri ajtók széles választéka megtekinthető a Zenit Home bemutatótermében, ahol minták alapján az ideális beltéri ajtók és kilincsek kiválaszthatók. »
BÚTOR
Kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú design és modern stílusú szövet illetve bőr kanapék egyes modelljei 20-30% kedvezménnyel megvásárolhatóak a Zenit Home üzletében. »
PARKETTA, PADLÓ
PVC, linóleum, vinyl, SPC. Mindegyikről tudunk egy keveset, de nem eleget, pedig a különbség közöttük nagyon is nyilvánvaló, sőt tapintható. »
HELYISÉGRŐL HELYISÉGRE
Több oka lehet annak, hogy ki, miért választ a fürdőszobájába zuhanyfülkét. Az esztétikus megoldások viszont megfontolandók. »
LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ
Kis konyhába a helyszűke miatt, nagy konyhába meg éppen azért, mert elfér étkezőasztal helyett, vagy mellett érdemes reggeliző pultot használni. »
BÚTOR
A Salone del Mobile nemzetközi bútor kiállításon a bútorgyártók minden évben új kollekciókkal. Továbbra is hódítanak a márvány hatású felületek. »
LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ
Ismerős a helyzet, amikor lényegtelennek gondolt tárgyakról kiderül, hogy bizony fontosak? És pont akkor, amikor rájövünk, hogy nekünk ilyen nincs. »
TAPÉTA
Némi kézügyességgel és az előírások pontos betartásával a tapétázás bonyolultnak tűnő művelete házilag is kivitelezhető. Íme a szabályok. »
LAKBERENDEZÉSI HÍREK
Itt van végre a várva várt nyári időjárás, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük. »
LAKÁSTEXTIL
Hideg idők járnak, sokszor még a fűtött lakást sem találjuk elég melegnek. Ezen segíthetünk, ha jól választjuk ki a téli textíliákat. »
STÍLUS
Ha a minimál stílust néhány szóval kellene bemutatni, a legtalálóbban „a tér szolgálja az embert” kifejezéssel tehetnénk. »
DEKORÁCIÓ
Mindig szükség van egy kis változatosságra a lakásunkban és nincs is erre jobb alkalom, mint amikor változnak az évszakok. Öltöztessük új, őszi színekbe otthonunkat. »
HELYISÉGRŐL HELYISÉGRE
Itt fekszünk le, itt ébredünk és ide vonulunk vissza egy kis nyugalomért. A hálószobánk megérdemli a törődést. »
LAKÁSTEXTIL
A szőnyegfajták sokasága már-már zavarba ejtő, éppen ezért érdemes a fontosabb típusokkal közelebbről is megismerkedni. »
DEKORÁCIÓ
A fekete és a fehér párosítása olyan klasszikusnak számít, ami sosem megy ki igazán a divatból. A színek ugyan adottak, de a különböző formák és anyagok számtalan lehetőséget nyújtanak, hogy izgalmassá tegyük az összképet! »