Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  Tent London design kiállítás

Tent London design kiállítás

Kollár Franciska
Idén szeptember 22 és 25 között rendezik meg ötödik alkalommal a londoni Design Fesztivál egyik legváltozatosabb eseményét, a Tent London-t. Az úttörő design kiállítást az Old Truman Brewery-ben lehet majd megtekinteni. Több mint 200 vállalat, gyártó és tervező design kollektíva képviselteti magát a nívós rendezvényen közel 18 országból.
A bemutató fő profilja az élvonalbeli kortárs design termékek és digitális berendezések megismertetése a közönséggel. Itt találkozhatunk a feltörekvő tehetségekkel és újdonságokkal. Az idei évben Londonba látogat az olasz Moroso, valamint a Red Dot Díj nyertes Gloster leújabb kollekciójával. Az építészeti újdonságok közül érdemes kiemelni az Allermuir-t és a 3form-ot.

Ditto / 3Form

Az ide látogató vendégek láthatják először a legismertebb japán tervezők innovációit. Mindenképpen kijelenthetjük, hogy a design események és kiállítások közül a Tent London talán a legújszerűbb. Itt debütál a világon először sok híres tervező munkája.

Glass Concrete Bench / Ivanka

A neves kiállításon a magyarok is képviseltetik magukat, mint például a "Hungry for Hungary" szekcióban a budapesti Ivanka Design Studio vagy az F. Kovács Attila és Megyesi Zsuzsa alkotta duo, az A+Z Design. A Design Island névre hallgató részleg tizenkét kreatív tervező munkájáról ad számot, akik a kézi készítésű bútorok, lámpák és textilek gyártására specializálódtak. Ők az időtállósággal  próbálják meg felvenni a versenyt.

Black Cherries Lamp / Nika Zupanc, Silent Revolutions

2011-ben olyan új nevek tűnnek fel a szakmában, mint a Kicsi Haz, Stephen Johnson, Fuse, Mijmoj, Tamasine Osher és Jo Price. Bemutatja legújabb kollekcióját a Nobody & Co., az Arytrays és a Mini Moderns is. Izgalmas darabokat láthatunk majd az eddig már jól ismert nevektől, mint például az Ercol, Donna Wilson vagy a legújabb társulásoktól, a Zoe Murphy terveit, amit az Osborne & Little számára alkotott, valamint a Curiousa & Curiousa a Harlequin-el.

Glass Stools / Mitec Co.


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK