Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  Design pályázat a Coninvesttől

Design pályázat a Coninvesttől

Szép Házak
 
2011. október 7.
A konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó Coninvest idén ősszel meghirdeti első design pályázatát. A számos étterem technológiai és beltéri tervezőjeként ismert gasztrotechnikai cég célja a fiatal tehetségek felfedezése és szakmai támogatása.

Álmodj egy éttermet! - Design pályázat a Coninvesttől


A csaknem két évtizedes múlttal büszkélkedő Coninvest a fennállása óta a minőségi termékek és az innovatív megoldások képviselője. A tervezésben és a kivitelezésben is csúcstechnológiát használó konyhatechnológiai cég folyamatos fejlődését nemcsak a minőség iránti eltökéltségének, hanem állandó megújulásának is köszönheti. Ez utóbbi, a frissesség jegyében döntött úgy a Coninvest csapata, hogy megszólítja azokat a fiatal építészeket, belső építészeket és lakberendezőket, akik szakmai tudásukat kamatoztatva hozzájárulhatnak a modern vendéglátás fejlődéséhez.


A 'Restaurant Design' pályázat azoknak a fiatal, valamelyik hazai intézményben tanuló tervezőknek szól, akik tehetségüket és friss tudásukat már a tanulóévek alatt is szeretnék megmutatni. A pályázók feladata egy min. 100 m² területű étterem tervezése 40 m² terasszal és melegkonyhás funkcióval. A benyújtott pályázatok mindegyike megtekinthető lesz a Coninvest honlapján, így a közönség is értékelheti a beérkezett munkákat. A szakmai zsűri tagjai Stanó Tamás (a Le Roy alapító tagja és tulajdonosa), Segal Viktor
(sztárséf), Aczél Pál Tamás (konyhatechnológus), Göde András (belsőépítész) és

Vágó Ágnes (Vendég & Hotel főszerkesztője). A nyertes pályázók több díjban is részesülnek: külföldi szakmai út, 100.000 forintos vásárlási utalvány, komplett tervezési segédeszköz és egy, a Coninvestnél eltölthető szakmai gyakorlat is vár a legjobbakra. A feladat:

Tervezz egy cca. 100 négyzetméter területű éttermet,
  • melegkonyhás funkcióval és
  • 40 négyzetméter terasz helyiséggel!

Mit nyerhetsz?

  • Az I. helyezett részt vehet egy külföldi szakmai úton (gyárlátogatások, nemzetközi szakmai kiállítás), melynek költségét a Coninvest állja, illetve nyereménye egy komplett tervezési segédeszköz, egy 100.000 forint értékű vásárlási utalvány, amely beválthatóa Coninvest konyhatechnológiai és belsőépítészeti eszközeire, valamint lehetőség, hogy szakmai gyakorlatát a Coninvestnél töltse.

  • A II. helyezett 100.000 forint értékű vásárlási utalvánnyal, egy komplett tervezési segédeszköz készlettel (Horeca bútorokról, szín- és anyagminta kartonokkal) gazdagodik, valamint részt vehet egy külföldi szakmai úton (gyárlátogatások, nemzetközi szakmai kiállítás), melynek költségét a Coninvest állja.

  • A közönségdíj tulajdonosa pedig egy 50.000 forint értékű vásárlási utalványt kap.

A beadott munkákat elbíráló bizottság:

  • Standó Tamás (Le Roy alapító tag és tulajdonos)
  • Segal Viktor (sztárséf)
  • Aczél Pál Tamás (konyhatechnológus)
  • Göde András (belsőépítész)
  • Vágó Ágnes (Vendég & Hotel főszerkesztője, újságíró)

A pályázat jelentkezési feltétele a 18. életév betöltése és az aktív hallgatói jogviszony.

Jelentkezési határidő: 2011. október 14.
Leadási határidő: 2011. november 15.
Eredményhirdetés: 2011. november 30.

A pályázatról részletesebben a Coninvest oldalán lehet tájékozódni!

Jelentkezni a Coninvest Design Pályázat oldalon lehet.

Facebook

További információ:


Földvári Kornélia
kf@globalmarketingmovies.com

Rákóczi Balázs
br@globalmarketingmovies.com

Global Marketing Movies Hungary Kft.
Telefon: +36 23 88 00 00
Cím: 2040 Budaörs, Baross utca 165.
Global Marketing Movies

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK