Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  IKEA katalógus 2012

IKEA katalógus 2012

Szép Házak
 
2012. március 8.
Megérkeztek hazánkba az IKEA tavaszi-nyári kollekciójának darabjai. Izgalmas lakástextíliák, élénk színű bútorok tárháza.
Helyiségről helyiségre – Nappali – Hálószoba
Új textíliák – a régmúlt idők varázsával

XIX. századi minták – XXI. századi otthonokba!

Az IKEA legújabb textilkollekciója az eredeti, XIX. századi minták között kutatva próbálja meg fellelni az EMMIE textilkollekció egyes darabjaihoz legjobban illő motívumokat. A tervezők elkép­zelései szerint világos tónusú, kifinomult kidolgozású és romantikus hangulatú mintákat kerestek. A több száz nyomatból a megfelelőket kiválasztva érkeztek a világ egyik legmodernebb textilnyomó gyárába, Törökországba. A mintákat szolidan kockás és csíkos méteráruval kombinálták, és a bőrnek kellemes lenvászon, pamut, poliészter, nejlon, gyapjú és lyocell anyagokra nyomták, ahogy azt ágynemű, takaró, párna és szőnyeg esetén mindnyájan a legjobban szeretjük. Finom anyagok, kifinomult XIX. századi mintákkal – ez az EMMIE.

Lámpa dizájn

A VÄSTER lámpa – a LED technológiának köszönhetően – egy rendkívül apró fejű állólámpaként kezdte meg a pályafutását. A vékony rúd végén elhelyezkedő halszem-jellegű lámpa képes egy egész szobát bevilágítani. A piros, kék és fehér színek a REIDAR székekhez illeszkednek. Nagyobb mérete ellenére, a VÄSTER függőlámpát is a hagyományos izzókhoz képest 85%-kal kevesebb energiát fogyasztó LED-ekkel alakították ki. Az energiatakarékosság környezet- és pénztárcakímélő hatásai egybeesnek a hétköznapi ember mindennapi életének javítására irányuló IKEA-elkötelezettséggel. Az acélból és akrilból készült VÄSTER függőlámpa irányított fénye ideális étkező-, illetve dohányzóasztalok megvilágításához.

Tárolás, rendszerezés IKEA bútorokkal


A KUPOL sorozat kihúzható tároló elemei ideális, egyénre szabott tárolási megoldást biztosítanak. Tetszés szerint kombinálhatod őket: egymásra helyezve, avagy falra szerelve. A polipropilénből készült KUPOL tárolók több méretben kaphatók – igény szerint kombinálva mégoly vonzó, mint praktikus tárolót kapsz.Megérkeztek hazánkba az IKEA 2012 tavaszi-nyári kollekciójának darabjai. Izgalmas lakástextíliák, élénk színű bútorok tárháza.

További képekért kattintson ide!

További információk: IKEA


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK