Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  Konyhakiállítás 2012

Konyhakiállítás 2012

Szép Házak
 
2012. február 16.
2012. március 2-4. között kerül megrendezésre a Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában. Itt mutatják be a legújabb konyhabútor trendeket, valamint konyhai felszereléseket.

Konyhaálmok és álomkonyhák


Magyarország egyetlen tematikus konyhakiállításán minden megtalálható a konyhai berendezésektől az eszközökön, kellékeken át magáig a sütés-főzésig.


Bútorok


Konyhastúdiók, a legfrissebb trendek , étkezőbútorok és garnitúrák és konyhabútor kiegészítők bemutatása. (munkalap, mosogató, csaptelep)

Kis- és nagy gépek


Beépíthető és szabadon álló készülékek, páraelszívók, konyhai kisgépek, borhűtők és bortemperálók bemutatása.

Konyhafelszerelés, kiegészítők


Edények, főzőeszközök, étkészletek, evőeszközök, poharak, tálak, tálaló szettek, textíliák bemutatása. Minden, ami a konyhában elengedhetetlen kellék.

Sütés- főzés a konyhában


Konyhai alapanyagok, fűszerek, főzőiskolák, főzőtanfolyamok, mixertanfolyam bemutatkozása, valamint konyhai magazinok és szakácskönyvek, internetes blogok, különböző receptek és tippek várják az ide látogató vendégeket.

Konyhakiállítás
2012. március 2-3-4.
Papp László Budapest Sportaréna

A konyha ablak egy különleges világra, vagy nem is... inkább egy ajtó, amelyen ha belépünk, máris jobban érezzük magunkat. Talán ezért álmodozunk róla nap mint nap, elképzeljük, hogyan alakítanánk át, csinosítgatnánk tovább.De a Konyhakiállítás minden képzeletünket felülmúlja, hiszen a fantáziánkban megszületett legmerészebb ötleteket is megvalósított formában tárja elénk. Nyissa ki a szemét, mert idén is rengeteg konyhabútor, konyhai kis- és nagygép, étkező, kiegészítő és friss trend gondoskodik róla, hogy vágyai teljesülhessenek. Emlékezetes élmény lesz.Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Konyhakiállítás programok
Március 2-4. között harmadik alkalommal rendezik meg a Konyhakiállítást a Papp László Budapest Sportarénában.
Konyhai eszközök a Tchibo-tól
Különleges konyhai segédeszközök szerepelnek a Tchibo tavaszi kínálatában, amelyekkel élménnyé válik a sütés.
Jövő Konyhája: konyhabútor-tervező pályázat
Ha a jövőben konyhabútor tervezéssel szeretnél foglalkozni, itt az idő, hogy megmutasd szakértelmedet és kreativitásodat!