Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  Lakásdesign kiállítás Bécsben

Lakásdesign kiállítás Bécsben

Szép Házak
16. alkalommal került megrendezésre 2011. október 13.-16. között Ausztria legnagyobb lakberendezési design kiállítása a bécsi Hofburgban.
A lakberendezés szerelmesei négy napon át csodálhatták a jövő lakásainak újításait, tesztelhették a fejlesztéseket vagy akár ott helyben megkaparinthatták maguknak lakásuk legújabb ékességét.

Grünbeck

Grünbeck
„Fontos számunkra, hogy élhetőbbé tegyük a design-t. A látogatóknak egy olyan alkalmat kínálunk, ahol nem katalógusból választják ki a legszebb darabokat, hanem azokat természetes valójában megcsodálhatják és ki is próbálhatják” – mondta Alexandra Graski-Hoffmann az M.A.C. Hoffmantól.

Möbelstudio Leo Schulmeister

Möbelstudio Leo Schulmeister

A kiállítók összeállításánál arra is figyeltek a szervezők, hogy a lakberendezés minden szegmensét lefedjék, ezzel is egy széles áttekintést nyújthassanak az érdeklődőknek. „Megpróbáltuk a megfelelő egyensúlyt megteremteni, így a klasszikustól a meglepő dolgokon át egészen a legújabbig mindent meg szeretnénk mutatni. A legtöbb kiállítónk már évek óta lakberendezéssel foglalkozik.”

Rolf Benz

A Wohndesign Hofburg Vienna nemcsak egy bútorvásár, hanem egy életstílus bemutatása, ami egyrészt a kiállítók sokszínűségéből, másrészt a kiállításon kívüli programokból is láthattuk.

Gonzo Furniture

Highlights


A kiállítók mellett számos vezető kézműves és gyártó is bemutatja termékeit a lakás minden szegletét lefedve: fürdőszoba, konyha, hálószoba, nappali, könyvtár, outdoor, kert. De nagy hangsúlyt fektettek a részletekbe is, így szőnyegeket, textileket, világítótesteket és egyéb luxus kellékekeit is megcsodálhattunk.

Villeroy & Boch
Olyan nagyszerű kiállítók munkái sorakoztak fel, mint Rolf Benz, Alape, Dornbracht, Villeroy & Boch, SieMatic, Vitra, Stadlerhof mit Magis, Grünbeck mit Walter Knoll, Laufen, Wil Interior és még sokan mások. Néhányan közülük Ausztriában először mutatták be termékeiket, mint  Magis, Gonzo Furniture, Alape, Dornbracht, Laufen vagy Rolf Benz.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK