Lakberendezés
A nyitott ablak még nem elegendő az otthon jó levegőjéhez
Otthonunk levegője hatással van egészségünkre és alapjaiban befolyásolja annak minőségét és állapotát.  »
A Nespresso méltó helyszínt választott exkluzív mintaboltjának: egy patinás palotát az Andrássy úton. A megújult üzlet hamarosan megnyitja kapuit. »
A minták közül a csíkozás a legalkalmasabb arra, hogy egy előnytelen adottságú helyiség arányain változtassunk. De a csíkok ennél többet is tudnak. »
Itt fekszünk le, itt ébredünk és ide vonulunk vissza egy kis nyugalomért. A hálószobánk megérdemli a törődést. »
Ismerős a recycling kifejezés? Öt, könnyen megvalósítható ötletet mutatunk, milyen megoldások születhetnek a bútorok újrahasznosításából. »
A tapétadivat majdnem olyan gyorsan változik, mint a ruhadivat, pedig tapétát ritkábban cserélünk, mint ruhatárat. Ezért ragaszkodjunk a legjobbhoz. »
Az olasz bútorgyártók minden évben új, lélegzetelállítóan szép gardróbokat mutatnak be. Járható gardróbok és üvegajtós változatok közül válogattunk. »
A Salone del Mobile nemzetközi bútor kiállításon a bútorgyártók minden évben új kollekciókkal. Továbbra is hódítanak a márvány hatású felületek. »
A 2018-as milánói Salone del Mobile kiállítás is számtalan szemet gyönyörködtető újdonságot tartogatott. A tervezők izgalmas anyagpárosításokkal, különleges, de a mindennapi használatban is jól hasznosítható bútorokat alkottak. Íme egy kis ízelítő! »
Galambszürke, rose gold, réz és púder rózsaszín. Ezek a 2018-as tavaszi-nyári szezont uraló színek, melyek egyben a formáknak is irányt szabnak. »
Mint általában egy kis alapterületű lakás, a stúdiólakás berendezése is nagy kihívást jelent. Mire kell figyelni, mielőtt komoly döntést hozunk? »
Hideg idők járnak, sokszor még a fűtött lakást sem találjuk elég melegnek. Ezen segíthetünk, ha jól választjuk ki a téli textíliákat. »
Konyhánk berendezése előtt nemcsak a használható felületek méretével legyünk tisztában, hanem azzal is, milyen alakban helyezhetjük el a bútorokat. »
Miért is kellene fürdőszobánkban az öröklött sémákhoz ragaszkodnunk? Tekintsünk úgy a vizes helyiségre, mint lakásunk vonzó pontjára. »
Ismerős a helyzet, amikor lényegtelennek gondolt tárgyakról kiderül, hogy bizony fontosak? És pont akkor, amikor rájövünk, hogy nekünk ilyen nincs. »
A fürdőszoba tervezés több mint fejben tervezgetett álmodozás. Mutatunk egy remek fürdőszoba tervezőt, amellyel akár egy nyugodt estén elindulhatsz a fürdőd megvalósításának izgalmas útján. »
A Salone del Mobile nemzetközi bútor kiállításon az idei évben is új, különleges felületekkel jelentek meg a bútor gyártók. Összeállításunkban ezek közül válogatunk. »
Idén nagyon magabiztosan kopogtatott a nyári időjárás, ennek megfelelően a szokásosnál korábban beindult a kültéri programok szezonja.  »
Az új készülékek, köztük az új Dual Cook Flex sütő, a világ egyik legelismertebb konyhatechnológiai kiállításán debütáltak. »
A fürdőszobába – legyen bármilyen kicsi a hely – elkél egy-egy tároló bútor. A leginkább helytakarékos megoldás a polc. Ebből mutatunk nyolc félét. »
Karfával, vagy anélkül, szövet vagy bőrborítással? Mindenki másra esküszik. Válogatásunkban minden stílus kedvelője megtalálhatja a neki tetsző darabot. »