Lakberendezés
A nyitott ablak még nem elegendő az otthon jó levegőjéhez
Otthonunk levegője hatással van egészségünkre és alapjaiban befolyásolja annak minőségét és állapotát.  »
A természetben az egyik leggyakrabban előforduló szín, és nem véletlen, hogy a lakás egyik alapszíne is a barna. Mivel és hogyan párosítsuk? »
Azt gondolnánk, hogy a fehér amolyan semmitmondó szín. Csak rajtunk múlik, hogy mennyire tesszük izgalmassá lakásunkat a fehérrel. »
Nincs olyan kicsi lakás, ahol meglehetnénk étkezőasztal nélkül. Néhány ötlet helytakarékos és kevésbé helytakarékos megoldásokra. »
A ruhák tárolására számtalan lehetőség kínálkozik. Ezek egyike az új típusú gardrób, más néven járható szekrény, amiből bőséges a választék. »
Szebb-e az üveglapos étkezőasztal? Jobb, ha az asztal lapja fából készül? Üveg- és falapos étkezőasztalok pro és kontra. »
Egyszerűnek gondolnánk, de nem az, eltalálni lakásunk színeit. Különösen akkor, ha a tónusokat kell összehangolni. Rövid kitérő a tört színek világába.  »
Aki szereti az erőteljes hatásokat, egy feltűnő szín árnyalatainak merész kombinációjával teremthet harmóniát lakásában. Érdemes kipróbálni.  »
Konyhai tárolókból sosincs elég, ezért érdemes okosan kiaknázni a meglévő lehetőségeket, és a látvány érdekében stílusos megoldásokat alkalmazni.  »
Ha nem is tartozunk azon szerencsések közé, akik egy tengerparti villával dicsekedhetnek, az illúziót azért megteremthetjük magunknak otthon is. Íme a hozzávalók.  »
Természetesnek tekintjük, hogy van hűtőnk. Ám tudjuk-e, mit kell tennünk, hogy energiafelhasználása optimális, élettartama pedig maximális legyen?  »
Már nem piros, még nem kék, titokzatos és elegáns. Röviden ennyit a liláról, ami a lakást legalább annyira izgalmassá, mint amennyire bohémmá teheti. »
Ellentmondásos és látványos. Ezt tudja a lakásban a piros és a fehér variációja. Feltűnő, könnyen szembeötlő, figyelemfelkeltő duó. »
Kiválasztani a megfelelő kanapét nehezebb, mint gondolnánk. Melyek a legfontosabb szempontok, melyek alapján érdemes vásárolni? »
Készbútorból bármi kapható, ám lehet, hogy olyan berendezést képzeltünk el, amit egyetlen üzletben sem lelünk. Ekkor ment meg minket az épített bútor. »
Mintája nem csak a függönynek, szőnyegnek, kárpitnak lehet, a falakon is alkalmazhatunk különféle motívumokat. Néhány ötlet a legjobbakhoz.  »
Itt kezdődik és végződik a napunk, ha pedig fürdőszobánkat igazán kellemes hellyé tudjuk varázsolni, napközben is sokkal szívesebben tartózkodunk bent. Tegyük nyugalmas szigetté! »
A nagyobb konyhai készülékeken kívül számos apróság létezik, melyeknek helyet kell szorítani egy kicsi konyhában. A feladat nehéz, de nem lehetetlen.  »
Ki képes arra, hogy hetente átnézze, rendszerezze, selejtezze a lakásban összegyűlő holmit? Legtöbben csak helyére teszünk mindent. De van-e elég hely? »
Ki a falak festésére, más a tapétázásra esküszik. Aki viszont a divatot követné, vagy a térarányokon javítana, kombinálhatja a kettőt. »
A minimál stílus ugyanolyan meghatározó stílusirányzat, mint egy évszázaddal korábban a szecesszió vagy a későbbi art deco. »