Lakberendezés
Zenit Home egyedi bútorok
A Zenit Home a tervezéstől a beépítésig valósítja meg az ügyfelek igényére szabott egyedi bútorokat a legújabb trendek figyelembevételével.  »
A megfelelő méretű és megjelenésű íróasztal, valamint a hozzá illő szék már nem csupán az irodába kötelező bútordarab, hanem otthonra is nélkülözhetetlen. »
Íme, a 2016-os szezon legjobb ágyai, melyek nem csupán a pihentető alvásban segítenek majd, de otthonunkat is látványossá varázsolják. »
A Philips modern, innovatív gőzölőkészülékei segítségével felére csökkenhet a vasalási idő vasalódeszka használata nélkül, továbbá a csak vegyileg tisztítható ruhákat is felfrissítheti.  »
A Philips AquaTrio áttörést ért el a keménypadló tisztításának területén. Használata egyszerű, és hatékony. »
2015 legújabb, egyben harmóniát és eleganciát sugárzó trendjeit ötvözve mutatta be a KIKA Magyarország új termékeit a sajtó képviselőinek október 29-én este Lehel úti áruházában.  »
A mobil télikert a kortárs építészeti elegancia képviselője »
Karácsonyi díszekből szebbnél szebbek találhatók üzletekben, vásárokon, ám ha igazán egyedire és különlegesre vágyunk, készítsük magunk a díszeket. »
A ZENIT HOME bemutatótermében 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg függönyök, tapéták, kárpitok és szőnyegek. »
Az anyagmegmaradás törvénye a raklap bútorok esetén hatványozottan érvényesül: a raklap nem vész el csak átalakul – szinte bármilyen bútorrá. »
Ha már húsvétra díszítjük a lakást, ne hagyjuk ki belőle a külső tereket sem. A téli szürkeség után jól fog esni, ha színt viszünk a kertbe, teraszra. »
Az idei tavaszi-nyári szezon színvilágát uraló égkék és rózsakvarc mellett megjelennek az erőteljes árnyalatok, sőt, gyakran a szokatlan párosítások is. »
A legalapvetőbb elvárás a lerakóasztalokkal szemben, hogy a közelünkben legyenek és, ha szükséges, könnyedén odébb helyezhessük ezeket. »
A Philips legújabb és leghatékonyabb gőzállomása, a PerfectCare Elite már az első használat alkalmával élménnyé változtatja a vasalást. »
Az IKEA kutatása szerint, a közép-európai régióban a magyarokat foglalkoztatja leginkább a háztartás zöldebbé és egyúttal gazdaságossá tétele. »
5+1 tipp álmai fürdőszobához, mellyel meg is nyerheti azt! Összegyűjtöttük Önnek, hogy mire érdemes különösen figyelnie.
 »
A fürdőszoba falán, a fúgán, vagy a mennyezeten megjelenő, ártalmatlannak tűnő szürke foltok veszélyesebbek mint gondolnánk. »
A nagyméretű ablakok hatalmas felületet jelentenek egy lakásban. Az ilyen óriás függönyök mozgatása azonban kényes kérdés. »
A tavasz beköszöntével nem csak ruhatárunkat, hanem otthonunkat is felfrissítenénk. Apró változtatásokkal gyors és látványos eredményt érhetünk el. »
Másképpen mutat a húsvéti dekoráció egy minimalista lakásban, mint egy klasszikus vagy vintage stílusúban. Hogyan dekoráljunk megfelelően? »
A húsvétot megelőző nagyhét és az utána következő húsvét hete a legjobb alkalom arra, hogy saját kezűleg készített díszekbe öltöztessük otthonunkat. »