Lakberendezés
Zenit Home egyedi bútorok
A Zenit Home a tervezéstől a beépítésig valósítja meg az ügyfelek igényére szabott egyedi bútorokat a legújabb trendek figyelembevételével.  »
Természetesnek tekintjük, hogy van hűtőnk. Ám tudjuk-e, mit kell tennünk, hogy energiafelhasználása optimális, élettartama pedig maximális legyen?  »
A hálószobában töltött idő java ugyan álomban telik, mégsem árt törekedni a praktikus és tetszetős berendezésre. Mi az, ami nélkülözhetetlen? »
Az andante kanapék egyes modelljeibe beépített Comfort ágyszerkezet és benne a matrac tökéletes pihenést biztosít akár mindennapi használatra. »
A Geberit által fejlesztett ún. dusch WC-k tovább bővített termékcsaládja Geberit AquaClean néven került forgalomba. »
Ma már különböző anyagú, stílusú, színvilágú plazma tv, illetve LCD-tévé állványok közül választhatunk, amelyek az adott enteriőrbe illeszthetőt. »
A porszívók feltalálása óta talán a legnagyobb könnyítést eredményezte a takarításban a Samsung által gyártott Navibot porszívó. »
A Geberit Monolith új szerelőmodul integrált WC-tartályával elegánsan lehet csatlakozni a meglévő víz- és lefolyócsövekhez anélkül, hogy azokat át kellene alakítani. »
Fontos, hogy igényeinkhez, sütési szokásainkhoz megfelelő készüléket válasszunk, illetve a tűzhely stílusában, kivitelében is illeszkedjen az enteriőrhöz. »
A minimál stílus ugyanolyan meghatározó stílusirányzat, mint egy évszázaddal korábban a szecesszió vagy a későbbi art deco. »
Egész évben fény és napsütés, üde növények, bódító illatok, napenergiával melegített helyiség. És még sorolhatnánk mi minden szól a télikert mellett. »
A kültérre is szerelhető, nagy szívóerővel rendelkező DISAN MATRIX központi porszívó most bevezető, akciós áron kapható. »
A beton elfoglalta helyét a belsőépítészetben: térelválasztó, fal- és padlóburkolat, konyhasziget, kád, mosdó készülhet belőle. »
Egy jól megtervezett, szakszerűen telepített akvárium mindig a lakásunk dísze lesz. A klasszikus akváriumformák mellett előre gyártott designakváriumot is választhatunk. »
A Miele új, csúcsminőségű páraleszívója esztétikus kialakítása révén ideális megoldást jelenthet a nappalival egy légtérben elhelyezett konyháknál. »
A Bányai Bútorok bemutatótermében egy új, modern stílusú enteriőrt hozott létre, a konyhabútorba a Miele új, Premium Selection termékcsaládját építették be. »
A mai konyha mintha a frankfurti- és az amerikai konyha sajátos elegye volna. Méretét tekintve ugyancsak nagy, látványában azonban zárt. »