Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  AEG ProTex szárítógép

AEG ProTex szárítógép

Szép Házak
 
2012. május 11.
Nem, nem bolondultunk meg! Ezekben a szárítógépekben tényleg lehet, sőt érdemes is gyapjú és selyem holmikat szárítani. Az AEG ProTex szárítógépek alacsony hőfokon dolgoznak, ráadásul megkapták a világ legismertebb gyapjú gyártójának a Woolmark vállalatnak Gold, illetve Silver minősítését. Ez azt jelenti, hogy a legfinomabb anyagból készült holmik is megtartják eredeti formájukat és puhaságukat szárítás során.
Ha sok-sok óra talpalás után végre sikerül beszerezni egy-egy különleges darabot, ami a ruhacímke szerint csak kézzel mosható, vagy ami még rosszabb csak vegyileg tisztítható, de szárítógépben végképp nem szárítható, akkor sem kell lemondani róla. Sem a ruháról, sem a kényelemről.


A jól szabott, különleges anyagokból készült darabok sokáig megtartják formájukat, ha megfelelő módon tisztítjuk és szárítjuk őket. Az AEG ProTex szárítógépek kíméletesen és egyenletesen szárítják meg akár a legfinomabb gyapjúból készült ruhákat is.


Az extra méretű dobban hatékonyan kering a levegő, ami kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan szárítja meg a ruhákat. Az új modellek alacsony hőmérsékleten is képesek dolgozni, ezért a selyem és gyapjú holmikat is biztonságosan megszáríthatjuk bennük. A tágas dobban a ruhák nem gyűrődnek és nem tekerednek össze, így nem nyúlnak ki vagy deformálódnak el. Ezért az elegáns darabok hosszú idő után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.


A ProTex szárítógépek kiváló teljesítményt nyújtanak akkor is, ha a készülékek automata programjára bízzuk az irányítást, és akkor is, ha egyesével állítunk be minden paramétert. A készülékek nedvességérzékelője folyamatosan figyeli, hogy mennyire vizesek a ruhák. Amint megszáradnak, a szárítógép kikapcsol. Ugyanakkor módosíthatjuk is a gép által javasolt paramétereket, így minden programot teljes mértékig az adott töltethez igazíthatunk. Ezért a készülékek minden töltetet tökéletesen és egyenletesen szárítanak meg, függetlenül attól, hogy 8 kg ruha vagy egy szál selyemblúz vagy gyapjúpulóver van a dobban.


A felső kategóriás modellek AutoOff funkciója a program végén automatikusan kikapcsolja a készüléket, így az nem fogyaszt több energiát. Az új AEG szárítógépek energiafogyasztása lényegesen alacsonyabb, mint egy A energiaosztályú készüléké. Van olyan modell, amely 50 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy A energiaosztályú szárítógép.

További információ: Electrolux


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK