Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Bauknecht háztartási gépek a Whirlpooltól

Bauknecht háztartási gépek a Whirlpooltól

Promóció
A felső kategóriás, beépíthető Bauknecht készülékeket a Whirlpool Magyarország Kft. fogja forgalmazni hazánkban, hiszen a márka globálisan is a Whirlpool-hoz tartozik. A minőségi anyagokból letisztult dizájnnal, legkorszerűbb technológiával készült sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők, páraelszívók, mosogatógépek és hűtők közel 30 fővárosi és vidéki értékesítési ponton lesznek megvásárolhatók.

Bauknecht-háztartási gépek a kényelemért, jó közérzetért és a környezet védelméért


Az alapító eredeti elképzeléseit valósítják meg a Bauknecht konyhagépek, nevezetesen azt, hogy a háztartási munka gyors, kényelmes, sőt akár még élvezetes is legyen. Ugyanakkor a készülékeknél kritérium az energiatakarékos és környezetkímélő működés. A Bauknechtkészülékek kiváló minőségű anyagokból, elsősorban nemesacélból készülnek, amely garantálja a hosszú élettartamot. Az automata érzékelő technológia segítségével pedig az energiafelhasználásukat lehet optimalizálni.


A hőlégbefúvásos multifunkcionális sütők gyorsabban, kevesebb energiával sütnek és párolnak. A beépíthető mikrohullámú sütők szinte mindazt tudják, amit egy hagyományos sütő, mégis lényegesen gyorsabbak, az inverter technológiának köszönhetően egyenletesebben készül el bennük az étel. A Bauknecht palettáján többféle főzőlap is megtalálható az indukcióstól a kerámián át a gázfőzőlapokig változatos beépítési lehetőséggel. A páraelszívók az egyik legelső termékei voltak a márkának. Ma is híresek nagy teljesítményükről és hatékony működésükről. Akár sziget-, akár falra szerelhető kürtős elszívókról beszélünk, kifejezetten esztétikus darabok, amelyek hangsúlyos és dekoratív elemei lehetnek az eltérő stílusú konyháknak. A beépíthető mosogatógépek fele annyi vízzel és energiafelhasználással mosogatnak, mint a hagyományosak, mert a bennük található automatikus szenzorprogram az edények szennyezettségéhez igazítja a működést.


A Green Intelligence technológiával csökkenthetjük a vegyszerhasználatot, így az elvezetett víz nem szennyezi a környezetet. A beépíthető hűtők a belső hőmérséklet és páratartalom gyors visszaállításával és megőrzésével szintén az energiafelhasználást csökkentik, ugyanakkor hosszabb ideig frissen tartják a bennük tárolt élelmiszert. A beépíthető Bauknecht kávéfőző, a melegen tartó fiók és a gőzpároló is elérhető lesz a hazai kínálatban. Magyarországon konyhastúdiókban (Bauknecht) lehet majd megvásárolni a felsőkategóriás, kizárólag beépíthető kivitelben forgalmazott Bauknecht-háztartási gépeket.
A mosógép kivételével valamennyi konyhai berendezés megtalálható a mintegy 40 típusba sorolható készülékek között.


Díjak és elismerések


Általában jellemző a Bauknecht-gépekre a „németes precizitás”, a minőségi anyagok használata, a praktikum, a könnyen kezelhetőség és az energiatakarékos működés. Egyszerű, letisztult dizájnjukkal az eltérő stílusú enteriőrökbe is belesimulnak. A márka erőssége az innovatív megoldások alkalmazása, amelyekkel rendre neves szakmai díjakat nyernek. Tavaly már másodszor kapták meg a „Leginnovatívabb márka” elismerést, ezen kívül a Plus X díjkiosztón három kategóriában; környezetvédelemben, dizájnban
és kényelemben lettek győztesek. A különféle sütőket tömörítő Komfort termékcsalád If Product Design-díjas lett. Ugyancsak Plus X díjjal jutalmazták a PowerClean technológiai újításukat, amely azt jelenti, hogy mosogatógépeik fúvókákból kiáramló nagynyomású,
pulzáló vízsugarakkal mossák le a szennyeződést az edényekről. A másik, nagy sikerű Bauknecht által kifejlesztet technikai újdonság a ProTouch felület, ami a nemesacél felületek speciális kezelésével biztosítja az ujjlenyomat- és karcmentességet.


A Bauknecht Európában


A márka piacvezető Németországban és a skandináv területeken, Norvégiában és Svédországban. Svájcon, Belgiumon és Hollandián kívül a környező országokban, Szlovákiában, Csehországban és Ausztriában is kaphatók a Bauknecht-termékek. Novembertől már a hazai piacon is megtalálhatják a vásárlók.


A Whirlpool


A Whirpool a világ vezető háztartásigép-gyártója és forgalmazója. 2009-ben megközelítőleg 17 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le a 67 ezer alkalmazottat foglalkoztató vállalat, amely 67 gyártási és technológiai kutatási központot tart fenn. A Whirlpool termékcsoportjai a fogyasztók számára ismert és vezető márkanevek a világ számos országában. A vállalatról további információt az alábbi címen találhat: Whirlpool

A 100 éves vállalat


A Whirlpool Corporation-t 1911. november 11-én alapították meg. Az elmúlt száz év alatt az általa gyártott és forgalmazott készülékekkel nagy hatást gyakorolt a családok életére. A céget az a gondolat vezérli, hogy mindenkinek szüksége van egy helyre, amelyet otthonának nevezhet. A Whirlpool elkötelezett az iránt, hogy a főzés, takarítás, hűtés és tárolás területén a fogyasztók folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodva olyan termékekkel álljon elő, amelyekkel a háztartási munkák könnyebbé, a mindennapi élet pedig kényelmesebbé tehető.


Forrás: Whirlpool

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK