Lakberendezés
Zenit Home egyedi bútorok
A Zenit Home a tervezéstől a beépítésig valósítja meg az ügyfelek igényére szabott egyedi bútorokat a legújabb trendek figyelembevételével.  »
Ismerős a recycling kifejezés? Öt, könnyen megvalósítható ötletet mutatunk, milyen megoldások születhetnek a bútorok újrahasznosításából. »
Folyamatosan bővülő repertoár a bútorok, így a kanapék terén is. Már a legújabb modellek is megrendelhetők a Zenit Home-ban. »
A Salone del Mobile nemzetközi bútor kiállításon a bútorgyártók minden évben új kollekciókkal. Továbbra is hódítanak a márvány hatású felületek. »
A 2018-as milánói Salone del Mobile kiállítás is számtalan szemet gyönyörködtető újdonságot tartogatott. A tervezők izgalmas anyagpárosításokkal, különleges, de a mindennapi használatban is jól hasznosítható bútorokat alkottak. Íme egy kis ízelítő! »
Karfával, vagy anélkül, szövet vagy bőrborítással? Mindenki másra esküszik. Válogatásunkban minden stílus kedvelője megtalálhatja a neki tetsző darabot. »
Az anyagmegmaradás törvénye a raklap bútorok esetén hatványozottan érvényesül: a raklap nem vész el csak átalakul – szinte bármilyen bútorrá. »
Megfelelő kanapét találni nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Ezt csak akkor tapasztaljuk meg, amikor üzletről üzletre járunk sikertelenül. Segítünk. »
Mutasd a könyved, megmondom ki vagy. Régi mondás és igaz. Könyveink ötletes elrendezésével önmagunkat és lakásunkat egyaránt jellemezzük. »
Melyik nőnek ne lenne álma egy jól megvilágított és áttekinthető gardrób szoba? Ha erre nincs lehetőségünk, ruháinkat más módon is tárolhatjuk. »
Az éjjeliszekrény fontos a hálószobában, ami nem jelenti azt, hogy kizárólag szekrény-szerűségben gondolkodhatunk. Van másik lehetőség. »
Az olasz bútorgyártók minden évben lélegzetelállítóan szép gardróbokat mutatnak be. Járható gardróbok és üvegajtós változatok közül válogattunk. »
A Salone del Mobile nemzetközi bútor kiállításon az idei évben is új, különleges felületekkel jelentek meg a bútor gyártók. Összeállításunkban ezek közül válogatunk. »
Idén nagyon magabiztosan kopogtatott a nyári időjárás, ennek megfelelően a szokásosnál korábban beindult a kültéri programok szezonja.  »
A fürdőszobába – legyen bármilyen kicsi a hely – elkél egy-egy tároló bútor. A leginkább helytakarékos megoldás a polc. Ebből mutatunk nyolc félét. »
A legalapvetőbb elvárás a lerakóasztalokkal szemben, hogy a közelünkben legyenek és, ha szükséges, könnyedén odébb helyezhessük ezeket. »
A régi, megunt bútorokat nem kell mindenáron kiselejteznünk, gondolkodjunk inkább felújításban. Alkalmazzuk a népszerű antikolás technikáját. »
Komolyabb mennyiségű könyv tárolása a legtöbb lakásban problémát okoz. Egyedi, a helyiség adottságaihoz alkalmazkodó polccal ez is könnyebb. »
A jól megválasztott fotel akár egy évtizedre vagy még hosszabb időre társunk, sőt kedvencünk lehet, ezért fordítsunk kellő figyelmet a formájára. »
Törülköző- és szennyes tartók, polcok, kisszekrények - a fürdőszoba nélkülözhetetlen kellékei. Pedig rajtuk kívül még sorolhatnánk a fontos bútorokat. »
Megfelelő bútor nélkül komoly fejtörést okoz, hogy hol tároljuk ritkán vagy alig használt tárgyainkat. Biztos, hogy csak bútor jöhet szóba? »