Lakberendezés
Zenit Home egyedi bútorok
A Zenit Home a tervezéstől a beépítésig valósítja meg az ügyfelek igényére szabott egyedi bútorokat a legújabb trendek figyelembevételével.  »
A polc a legfontosabb tárolóhelyek egyike. Kevés helyet foglal, diszkréten a fal mellé állítható, a falra szerelhető és minden helyiségben hasznos. »
Egy igazán jó kanapé akár több évtizedet is kiszolgál, ezért mindenképpen fordítsunk figyelmet a formájára és megfelelő használatára. »
A nappali többfunkciós helyiség, ennek megfelelően többféle bútornak el kell férnie. Érdemes célszerűen tervezett, helytakarékos darabokat keresnünk. »
A modern otthonok étkezői több szereppel is bírnak, hiszen a konyha és a nappali részeként egyaránt funkcionálnak. A berendezés ehhez igazodik. »
Manapság egy fürdőszoba több egyszerű tisztálkodóhelyiségnél. Lakályossá tehetjük és kellemes hangulatot varázsolhatunk, ha szobaszerűen rendezzük be. »
Nincs olyan kicsi lakás, ahol meglehetnénk étkezőasztal nélkül. Néhány ötlet helytakarékos és kevésbé helytakarékos megoldásokra. »
A ruhák tárolására számtalan lehetőség kínálkozik. Ezek egyike az új típusú gardrób, más néven járható szekrény, amiből bőséges a választék. »
Szebb-e az üveglapos étkezőasztal? Jobb, ha az asztal lapja fából készül? Üveg- és falapos étkezőasztalok pro és kontra. »
Az andante kanapék egyes modelljeibe beépített Comfort ágyszerkezet és benne a matrac tökéletes pihenést biztosít akár mindennapi használatra. »
Ma már különböző anyagú, stílusú, színvilágú plazma tv, illetve LCD-tévé állványok közül választhatunk, amelyek az adott enteriőrbe illeszthetőt. »
A leghatásosabb unaloműző a lakásban, ha egyik-másik bútorunk a szokványostól elütő színben pompázik. Gondolkodjunk másképp! »
Talán méreténél fogva jelentéktelennek gondoljuk, pedig nem az. A lerakóasztalok nagyon is fontos bútordarabjai még a legkisebb lakásnak is. »
Rövid kihagyásokkal ugyan, de a nád, a rattan vagy a tengeri fű több mint száz éve kedvelt bútor alapanyagok. Mit kell tudnunk ezekről a bútorokról? »
Van egy kopott huzatú, de kényelmes kanapénk? Régi székre akadtunk a lomok között? Kidobásra ítélt kisszekrény akadt a kezünkbe? Újítsuk fel őket! »
Az Andante ülőgarnitúrák közül a Biblio modell praktikus tárolói és polcelemei révén a tárolófunkciós ülőgarnitúrák meghatározó darabja. »
Kiválasztani a megfelelő kanapét nehezebb, mint gondolnánk. Melyek a legfontosabb szempontok, melyek alapján érdemes vásárolni? »
Készbútorból bármi kapható, ám lehet, hogy olyan berendezést képzeltünk el, amit egyetlen üzletben sem lelünk. Ekkor ment meg minket az épített bútor. »
Ki képes arra, hogy hetente átnézze, rendszerezze, selejtezze a lakásban összegyűlő holmit? Legtöbben csak helyére teszünk mindent. De van-e elég hely? »
A beton elfoglalta helyét a belsőépítészetben: térelválasztó, fal- és padlóburkolat, konyhasziget, kád, mosdó készülhet belőle. »