Lakberendezés
A hangulatos erkély 5 összetevője
Itt van végre a várva várt nyári időjárás, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
A minták közül a csíkozás a legalkalmasabb arra, hogy egy előnytelen adottságú helyiség arányain változtassunk. De a csíkok ennél többet is tudnak. »
A lakberendezésben sok esetben előnyt élveznek a neutrális árnyalatok, pedig egy-egy élénk színű bútordarab vagy falrész sokat dobhat az enteriőrön. Íme néhány bátorító példa! »
Karácsonyi díszekből szebbnél szebbek találhatók üzletekben, vásárokon, ám ha igazán egyedire és különlegesre vágyunk, készítsük magunk a díszeket. »
Másképpen mutat a húsvéti dekoráció egy minimalista lakásban, mint egy klasszikus vagy vintage stílusúban. Hogyan dekoráljunk megfelelően? »
A húsvétot megelőző nagyhét és az utána következő húsvét hete a legjobb alkalom arra, hogy saját kezűleg készített díszekbe öltöztessük otthonunkat. »
A karácsonyfa díszítése előtt nézzük át a díszeket, válogassuk külön a régieket az újaktól, majd tervezzük meg, idén milyen stílust látnánk szívesen. »
Hamarosan advent első hétvégéjét köszönthetjük, így még mindig nem késő egy látványos és ötletes adventi naptárat elkészíteni. »
A karácsony a leginkább díszítésre inspiráló ünnepünk. Kortól és ízléstől függetlenül mindenki szeretné ilyenkor otthonát a legszebb „ruhában” látni. »
Az adventi dekoráció, bármilyen stílusú lakásban élünk, az ünnepi szezon kezdetét jelzi. A jó adventi dekoráció pedig alkalmazkodik lakásunk stílusához. »
A modern, illetve a minimál stílustól meglehetősen távol áll a szokásos angyalkás, műhavas karácsony dekoráció. Ezek helyett mutatunk valami mást. »
A fekete és a fehér párosítása olyan klasszikusnak számít, ami sosem megy ki igazán a divatból. A színek ugyan adottak, de a különböző formák és anyagok számtalan lehetőséget nyújtanak, hogy izgalmassá tegyük az összképet! »
Mindig szükség van egy kis változatosságra a lakásunkban és nincs is erre jobb alkalom, mint amikor változnak az évszakok. Öltöztessük új, őszi színekbe otthonunkat. »
A tavasz beköszöntével nem csak ruhatárunkat, hanem otthonunkat is felfrissítenénk. Apró változtatásokkal gyors és látványos eredményt érhetünk el. »
Ha már húsvétra díszítjük a lakást, ne hagyjuk ki belőle a külső tereket sem. A téli szürkeség után jól fog esni, ha színt viszünk a kertbe, teraszra. »
A Húsvét ünnepét megelőző héten már nekiláthatunk a lakás díszítésének. Válogassunk a hagyományos és merőben újszerű dekorációk közül. »
A karácsonyi dekorációnak fontos része az alkalomhoz illő ünnepi teríték, illetve a teríték köré elhelyezett asztaldíszek. Hova, mi illik? »
Miért kellene a karácsonyi dekorációból kihagyni a kertet, a teraszt? Egy kerti fenyő, kisebb bokrok, a lépcső a legjobb helyet kínálják a díszítéshez. »
Ha különleges módon dekorálnánk egy üres falfelületet, sőt, még változatosságra is vágyunk, legjobb, ha a faltetoválás mellett döntünk. »
Asztalos Gabriella, magyar származású designer legújabb munkája, a „Függő kert”, ami díszítő elemként is szolgálhat a lakásban. »
A falmatricák, dekor tapéták nagyon divatosak, de mit tehet az, aki ennél is különlegesebbre, egyedibbre vágyik? Ötletek divatdiktálóknak. »