Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Egyedi faldekoráció az internetről

Egyedi faldekoráció az internetről

Szép Házak
A „Képek méretre” szolgáltatás nagyfelbontású képek nyomtatását kínálja természetes vászonra, fotópapírra, habkartonra, vagy akár tapétaként is.
Ha valóban egyedi és személyre szóló ajándékot szeretnénk adni karácsonyra vagy más alkalomra a barátainknak, családtagjainknak, keressük fel „Képek méretre” oldalt. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a nekünk tetszőt a 23 ezer darabos fotótárból, vagy elküldeni saját képünket, majd eldönteni, hogy milyen felületen és méretben szeretnénk viszontlátni. Az elkészült képet 7 napon belül átvehetjük a megadott címen. 

Ilyen mennyiségű képanyagnál fontos, hogy könnyen és egyszerűen megtaláljuk a keresett darabot. Az oldal hat különböző szűrési feltétellel segít ebben. Kiválaszthatjuk, hogy milyen elrendezésű – álló, fekvő, négyzet vagy panoráma – legyen a kép, milyen hangulat vagy szín domináljon, illetve azt is, hogy melyik helyiségbe szánjuk a művet. Emellett közel húsz kategória és hatféle képtípus is rendelkezésünkre áll. Egymás után több szűrőt is beállíthatunk, ha épp egy álló, barna tónusú, vidám, természet témájú grafikát képzeltünk el a gyerekszobába. Az oldalon kulcsszavas keresőt is találunk.

Festményhatású vászonkép – fotó a vásznon


Audrey Hepburn ikonikus figurája, híres reprodukciók, vagy légi felvételek is dekorálhatják otthonunk falát, digitális minőségben, vászonra nyomva. A „Képek méretre” megoldásával akár kedvenc nyaralási képeinkből is készíttethetünk vakkeretes vászonképet a nappaliba, konyhába, vagy a fürdőszobába. A fotótárból szín, hangulat vagy a képek elhelyezése szerint is válogathatunk. A megfelelő kép kiválasztását könnyítik a kategóriák, a méret pedig lehet egyedi, vagy kérhetjük A4-estől A0-ás méretig.


Posztert a falra


Ismét felütötte fejét a poszter divat. A család bármely tagjának vagy a barátoknak egyaránt egyedi ajándékot készíttethetünk, ha kedvenc képét, film poszterét, reprodukcióját, vagy együttesét poszterre nyomtatjuk. A posztert kérhetjük fotópapírra és habkartonra is, szín vagy hangulat szerint, hogy biztos passzoljon a kívánt helyiségbe. A poszter amellett, hogy egyedi méretet is kaphat, lehet fekvő, álló, panoráma, vagy négyzetes formátumú. 


Tervezzünk és tapétázzunk


Sok profi és hobby lakberendező álmát válthatja valóra az egyedi tapéta szolgáltatás. Fantáziánk szinte korlátlanul szárnyalhat, hiszen szabadon választhatunk az oldalon elérhető gazdag képgyűjtemény számos kategóriája közül. Ha ez már megvan, csak a méretet kell megadnunk és 7 nap alatt kész az egyedi tapéta, amit biztos, hogy nem látunk viszont, ha vendégségbe megyünk. A tapéta készülhet puha és bordázott tapétapapírra is.


www.kepekmeretre.hu

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK