Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Éjjeliszekrény vagy valami más?

Éjjeliszekrény vagy valami más?

Szép Házak
Éjjeliszekrény gyanánt más bútorokat is használhatunk. Olyanokat, melyekről sosem gondoltuk volna, hogy milyen jól teljesítenek ebben a szerepben. 9 ötletes éjjeliszekrény, ami nem feltétlenül szekrény.
Azt, hogy végül is milyen éjjeliszekrény mellett döntünk, sokféle szempont alapján mérlegeljük. Olyan darabot válasszunk, ami illik az ágy magasságához, tehát egy könyvet, egy pohár vizet, csésze teát kényelmesen le tudjunk rá tenni és fel tudjunk innen emelni, ha fiókja van, akár fekve is ki tudjuk húzni és vissza tudjuk tolni. Legyen rajta vagy benne elég hely a szükséges holmi tárolásához, a méretet tekintve pedig arra ügyeljünk, hogy az éjszakai fájdalmas összeütközéseket elkerüljük.

9 ötletes éjjeliszekrény


Az összehajtható, könnyen mozdítható asztalka remek éjjeliszekrény pótlék. Kevés helyet foglal, kecses megjelenésétől a helyiség sokkal szellősebbnek tűnik, mintha egy tömörebb kisbútort állítottak volna az ágy mellé.


Ötletes megoldás az ágyvégbe épített éjjeliszekrény. Sok ágy eleve úgy kapható, hogy tartozik hozzá éjjeliszekrény. A legjobb, ha egybe vannak építve, mert így stílusban és méretben is egymáshoz illenek.


Ha akarjuk zsámoly a fürdőszobában vagy az étkezőpultnál, ha akarjuk, éjjeliszekrény az ágy mellett.


Klasszikus megjelenésű, felújított, antikolt éjjeliszekrény egy bohém hálószobában. Stílusos és praktikus. A fiókokban minden elfér és a tetejére is pakolhatunk.


Harmonikus és rendezett hatást kelt a szimmetria, mely az éjjeliszekrényekre is vonatkozik. Két egyforma darab az ágy két oldalán, magasságban éppen az ágyhoz passzolnak.


Éjjeliszekrénynek megteszi egy puff is. Az olvasásra szánt könyvek elférnek rajta, ha szükséges egy olvasólámpa is ráállítható.


Rézcsatos régi utazóláda, mint éjjeliszekrény. Ha találunk egy ilyen ládát, ki ne hagyjuk a kínálkozó lehetőséget. A láda rejti a kincseket vagy a tartalék ágyneműt, plédeket, a tetején pedig minden megtalálható, ami estére, éjszakára kell: olvasólámpa, könyvek, frissítő víz, illatozó virágok.


Vintage stílus a hálószobában, hála az éjjeliszekrényként beállított kisasztalnak.


A hagyományos földre állított megoldások helyett válasszunk falra szerelt polcot, vagy kisebb szekrényt. Egy tömörebb ágy mellett ezzel a légies megoldással sokkal kiegyensúlyozottabbá válik az egész összkép.


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK