Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Fotel a legjobb formában

Fotel a legjobb formában

Szép Házak
A jól megválasztott fotel akár egy évtizedre vagy még hosszabb időre társunk, sőt kedvencünk lehet, ezért fordítsunk kellő figyelmet a formájára.
Egy mély, puhán párnázott fotelbe bekucorodni mennyei érzés, olvasáshoz, tévézéshez, beszélgetéshez ideális, a vendégek számára marasztaló. A fotelnek nem kell feltétlenül egy ugyanolyan garnitúra részének lennie, választhatunk a kanapétól eltérő formájút, stílusút, lehet a huzat vagy a kárpit színe, anyaga, mintája is más. Arra ügyeljünk csupán, hogy a már meglévő berendezés és a helyiség méreteivel arányos legyen. Előfordul, hogy az ülőgarnitúrától vagy a többi fotelünktől nagyon is különböző darab tetszik meg, és már látjuk magunk előtt, milyen jól mutatna a meglévő bútorok között. Ekkor ne habozzunk, vigyük haza!

Fotel tippek

Modern bőrfotel, nem csak modern lakásokba. Ez az a tipikus örökzöld darab: a letisztult formája soha nem megy ki a divatból, a bőr ugyancsak örökké népszerű, színe pedig jól jöhet bármelyik enteriőrbe.


Pihenéshez, filmezéshez és olvasáshoz egyaránt ideális ez a formájában klasszikus fotel, ám a leghagyományosabb formákat is feldobhatjuk egy-egy színes, vagy mintás textillel.


Pihenőfotel már évszázadok óta népszerű, a fehér kárpit pedig eleganciát és kényelmet sugall. Egy ilyen hívogató darab több helyet igényel az egyszerű foteleknél, viszont többet is nyújt azoknál.


Trónusra emlékeztető fotel, inkább azoknak ajánlható, akiknek fontos, hogy a hátukat egyenesen tartsa a támla és az ülőke se túl kemény, se túl süppedős ne legyen.


Klasszikus design darab 1958-ból. Jacobsen "Egg" forgós fotele soha nem megy ki a divatból, és a retró stílustól az eklektikuson át a modernig, bármilyen enteriőrben elhelyezhető. Az eredetit utánzó darabot sok üzletben találunk, a kárpit is sokféle lehet.


Retró stílusú, forgatható fotel, ami akár egy modern, akár egy klasszikus enteriőrben is megállja a helyét. Kis helyen elfér, nagyon kényelmes.


Különleges formájú bőrfotel, ami enyhén formabontó megjelenésének köszönhetően egy modern stílusú lakásban is jól mutat. A hozzá tartozó lábtartóval otthonunk legkényelmesebb darabja lehet.


Hogyan lehet a klasszikus fotelből bohém darabot varázsolni? A huzattal. Válasszunk egy egészen különleges szövetet, ami a legegyszerűbb fotelből is utánozhatatlan darabot varázsol. Ha pedig alapból rendhagyó formát párosítunk különleges mintával, akkor valóban teljesen egyedi lesz a végeredmény.


A fotelek királya a füles fotel, amiben akár el is szunyókálhatunk, olyan kényelmes. Bőr, vagy textilhuzattal is választhatjuk, garantáltan a kedvencünk lesz!


Fotelek és kanapék széles választéka megvásárolható a ZENIT HOME-ban!

ZENIT HOME
1013 Budapest, I., Döbrentei u. 21. 
Tel.: +36 30 501 7784
E-mail: shop@zenithome.hu
www.zenithome.hu
www.facebook.com/zenithome
 

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK