Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Gant Home lakástextil

Gant Home lakástextil

Szép Házak
A GANT Home az őszt Vermontban tölti. Ez lesz a hely, ahol feldíszítenek egy hagyományos faházat. A rönkfalak és a rusztikus dekoráció tökéletes hátteret adnak az új lakástextil kollekcióhoz, melynek ihletét New England tiszta kék ege és az ottani ragyogó őszi táj adta.

Szerelem Vermont iránt


Annette Lundh designer ismét olyan kollekciót alkotott, amely egyszerre tükrözi a márka amerikai örökségét, miközben ezzel együtt kínál merész kombinációkat és izgalmas kontrasztokat. Ebben a szezonban különösen hangsúlyos a robusztus kötöttáru és finom szövésű selyem, a semleges sötét és világos kiegészítő színek és különböző minták meglepő keveréke. A gondosan kiválasztott anyagok és az igényes kivitelezés tovább hangsúlyozza a kifinomult, mégis nyugodt eleganciát, mely a GANT Home sajátja.


A szezon egyik színe a tengerészkék és annak árnyalatai narancs- és a rozsdaszín kiegészítésekkel. Egy századfordulós francia takaróról kölcsönözték a színeket és a mintát ehhez a szatén ágyneműhöz. Ez a klasszikus minta kiválóan illik más rozsdaszín vagy kék csíkos darabokhoz.


A kollekció másik palettája sötétszürke tónusokból és feketébol áll, lila, pink és némi krémszín kiegészítéssel. Még egy eredeti mintát ajánlanak itt, amit szürkével színeztek és kiegészítettek egy liliommintás könnyű anyaggal. A 100% kasmír kötött párnákat és takarókat itt egy fehér párna képviseli Jacquard-kötött Gant emblémával és három borpánttal a hátulján.


Az új szezon új takarókat is jelent a GANT Home-nál. A klasszikus skótkockás nyilvánvalóan adott volt - de a hajszálcsíkos gyapjútakaró hímzett monogrammal az újdonságok közé tartozik. Egy kézzel kötött olasz takaró gyapjúból és kasmírból, robusztus fonott szegéllyel egyike a kollekció igazi kötelező darabjainak.

Forrás: GANT Home

Az idei szezon legérdekesebb újoncai a tökéletesen puha és könnyű törölközők. A törölközők ötféle méretben kaphatóak fehér színben, hímzett sötétbarna, bézs vagy tengerészkék
"G" betűvel. A népszerű illatos gyertyák is visszatérnek idén ősszel az új “Cotton Clean” illattal.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK