Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Ha valami igazán különlegeset szeretnél

Ha valami igazán különlegeset szeretnél

Szép Házak
Akár adni, akár kapni. Az Ergorapido kéziporszívó pont az az ajándék, aminek nagyon tudunk örülni. Gyönyörű, különleges és még hasznos is.
Belegondoltál már hány alkalommal veszünk ajándékot egy évben? Születésnap, névnap, nászajándék, házassági évforduló, karácsony, hogy csak néhányat említsünk. Sokszor órákat, napokat töltünk azzal, hogy kitaláljuk, mit is adhatnánk ajándékba.

A jó ajándék ismérve, hogy vágyunk rá, nagyon örülnénk neki, de nem vesszük meg magunknak, mert mindig van valami más, ami fontosabb, amire az adott pillanatban nagyobb szükség van. Valahogy így vagyunk az Ergorapido-val is. Aki már ismeri, ráadásul valamelyik barátjánál kipróbálta, azonnal beleszeret és felírja a kívánságlistájára.


Az Electrolux Ergorapido két új modellje igazi ajándék. A vörös metál és gyöngyházfehér metál Ergorapido Special készülékek lágy, tükörarany borítású portartállyal készülnek, a morzsaporszívó nyelén pedig finom vonalvezetésű, aranyszínű Special felirat jelzi, hogy ez egy különleges meglepetés.


Sőt, már a porszívók masnival díszített doboza is azt üzeni, hogy az Ergorapido Special egy igazi ajándék. De nemcsak annak, aki kapja, hanem annak is, aki adja. Hiszen megmenekülünk attól, hogy a nagy dobozt külön be kelljen csomagolni.

Az Ergorapido folyamatosan kapja az elismeréseket a világ legrangosabb design fórumain. 2005-ben Red Dot díjat, 2006-ban Design S' díjat, 2007-ben Good Design díjat, 2008-ban pedig iF design díjat nyert a készülék.


A külcsíny mellett a belbecs is figyelemre méltó – végső soron ez egy porszívó. A gyönyörű design a hab a tortán, de az igazi értéket az jelenti, hogy nap, mint nap megkönnyíti az életünket. Ez a vezeték nélküli kéziporszívó mindig kéznél van, hihetetlenül mozgékony és nagyon könnyű.


Pikk-pakk végigszaladunk vele a lakáson, hiszen csak leemeljük a töltőállványról, s azzal a lendülettel már tolhatjuk is. Lazán, fél kézzel, amerre mutatja az utat. Mert a szívófejbe épített led világítás tényleg mutatja: megvilágítja maga előtt a padlót, így jobban látjuk, hol bújtak el a hajszálak, a porcicák, vagy a cipő talpáról lehullott sár darabok. A kivehető morzsaporszívóval pedig rögtön evés után felszippanthatjuk az asztalról a morzsát, anélkül, hogy előássuk a spájz mélyéről a nagy porszívónkat.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK