Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Hálószoba berendezés hangulatosan

Hálószoba berendezés hangulatosan

Szép Házak
A hálószoba berendezése legyen hangulatos, hiszen itt fekszünk le, és itt ébredünk, de ha fáradtak vagyunk, akkor is ide vonulunk vissza egy kis nyugalomért. A hálószobánk megérdemli a törődést.
Az alapvetően nyugalmat árasztó környezetet egyszerű trükkel tehetjük izgalmassá: a semleges színek közé csempésszünk egy vibráló, erőteljes tónust. Ha a hálószoba fala alapvetően visszafogott, de az ágy textúrájának erőteljesebb színt választunk, az a hálószoba legfontosabb pontjára, az ágyra helyezi a fókuszt. A hatást még jobban fokozhatjuk néhány szép díszpárnával, ágytakaróval is.Arisztokratikus hatást érhetünk el, ha ágyunkhoz nagyméretű fejvéget választunk. Ha nem találunk megfelelőt, érdemes egyet készíttetnünk, ami az ágyunk stílusához illik, és kárpitossal behúzatnunk. A főúri lakosztályt antik hatású bútorokkal fokozhatjuk is, de egy modern stílusú éjjeliszekrénnyel is eklektikus hatást érhetünk el.


Loft stílusú hálószoba a tetőtérben, ahol érdemes az egyszerűségre helyezni a hangsúlyt. A loft hatást sötét színű bútorokkal, a fehérre festett fallal és a puritán berendezéssel érhetjük el. Ha elég bátrak vagyunk, a hálószoba egyben fürdőszoba is lehet.A kifinomult stílust a világos pasztellszínekkel, egyszerű és egyben praktikus berendezéssel teremthetjük meg. Ez a hálószoba habár nagyon nőies, elképzelhetetlen, hogy az erősebbik nem ne érezné jól magát. A gyönyörű, légies ágykeret a berendezés legfontosabb eleme, minden más csak kiegészíti ezt.Az örökzöld fekete-fehér összeállítás mindig bejön, legyen szó klasszikus vagy modern stílusról. Ez éppen a kettő keveréke: az ágy és a kárpit klasszikusak, a kiegészítők inkább a modern felé hajlanak. Ez az átmenet teszi izgalmassá a látványt.Ízig-vérig romantikus és nagyon nőies ez a hálószoba, melyben az alaphangot a csajos színek és a hatalmas díszpárnák adják meg. Ezt a hangulatot csak fokozza a tapéták különleges és modern együttese. Egy puha, horgolt hatású takaróval igazi romantikus kuckó lehet.Keresetlen, ám elegáns hatást érhetünk el, ha az egyszerű, már-már unalmasnak tűnő ágyunkat gazdagon díszített párnákkal tesszük különlegessé. A dísztelen, drapp színű ágy mellett szinte bármilyen kisbútor vagy kiegészítő jól mutat.Maszkulin hatású hálószoba minimalista stílusban. Az egyetlen játékos elem az éjjeliszekrényként funkcionáló polcrendszer, melyhez érdemes különleges lámpát vagy világító testeket választani. Az ilyen hálószoba elsősorban a zavartalan pihenésről szól, ehhez minden felesleges elemet ki kell zárni.Vásároljon olasz design kanapékat és ágyakat 20% kedvezménnyel a ZENIT HOME-ban!

ZENIT HOME
1013 Budapest, I., Döbrentei u. 21. 
Tel.: +36 30 501 7784
E-mail: shop@zenithome.hu
www.zenithome.hu
www.facebook.com/zenithome

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK