Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Házimozi modern térhangzással

Házimozi modern térhangzással

Szép Házak
A legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, otthonunkban is élvezhetjük a mozitermek és az élő koncertek tökéletes hangzásvilágát.
Az LG CINEMA 3D 9.1-es házimozi rendszere egy technológiai újítással gazdagodott: a hang vízszintes és függőleges irányban is maradéktalanul betölti a teret, amelynek köszönhetően eddig nem tapasztalt, 360 fokos hangzásvilágot teremthetünk otthonunkban. A HX906TX egyedi hangzásvilága a 9.1-es hangszóró-rendszernek köszönhető, amely 4 álló 3D hangszóróval egészíti ki a hagyományos házimozi-rendszerek 5.1 csatornáját. Az összesen 10 hangsugárzóból álló, optimalizált és többirányú hangzást biztosító házimozi-rendszer olyan részletgazdag hangzásvilágot teremt, hogy akár a legapróbb rezzenéseket is meghallhatjuk.


A rendszer különlegessége, hogy az álló 3D hangszórók felfelé irányítják a hangot, amellyel a függőleges teret töltik be. A hangszórókon található 360 fokos prizmák minden irányban visszatükrözik és a szoba minden szegletébe eljuttatják a hangokat. A hangmező-kiterjesztési technológia megnöveli az optimális hanghatást, így a nézők mindig úgy érezhetik, hogy az akció kellős közepén vannak, még akkor is, ha többen tévéznek. Ezen felül a 3D hangelemző megvizsgálja az eredeti hangsáv különböző rétegeit, majd hanginformációkat küld a kihasználatlan területek felé is.

A HX906TX szögletes, keskeny kialakítása, valamint a szálcsiszolt ezüstmetál fényezése olyan külsőt kölcsönöz a készüléknek, amellyel tökéletesen illeszkedik minden nappaliba és előtérbe.

A modell az LG Smart TV funkcióival is rendelkezik. A Prémium tartalmak között megtalálhatók az igény szerint letölthető (Video-on-Demand – VOD) filmek, míg az LG Apps alkalmazásbolt életmód, oktatás és interaktív kikapcsolódás témákban kínál számos applikációt. A HX906TX Androidos okostelefonról vagy iPhone-ról is irányítható, amihez a felhasználóknak mindössze egy alkalmazást kell letölteni a mobiltelefonjukra.

Címkék: 
házimozi | tévé | hifi | videó | 3D | LG
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK