Lakberendezés
Top 10 ágy
Íme, a 2016-os szezon legjobb ágyai, melyek nem csupán a pihentető alvásban segítenek majd, de otthonunkat is látványossá varázsolják.  »
A beltéri vagy galériára vezető lépcső alatti üres tér számtalan lehetőséget rejt magában. Érdemes okosan kihasználni. »
Egy helyett két helyiségre lenne szükségünk? Vizsgáljuk meg a leválasztást, mint lehetőséget, és ha megoldható, vágjunk bele. »
Felújítottunk, átrendeztünk, dekoráltunk. Ám az összkép mégsem az, amire vágytunk? Néha apró részleteken múlik a siker. Nézzük csak, melyek ezek! »
Az ügyesen kiválasztott apróságoktól a fürdőszoba tökéletesen átalakulhat és a korábban barátságtalan helyiség legkedvesebb menedékünkké válik majd. »
Ha úgy érezzük, hogy kevés a hely házunkban, lakásunkban, kézenfekvő megoldás a tetőteret berendezni. Ez izgalmas, de nehéz feladat. »
Lakásunkat akkor tudjuk a legjobban berendezni, ha ráérzünk saját stílusunkra. Ehhez azonban idő kell, figyelem és jó szem. »
Kell-e nekem belsőépítész vagy lakberendező? Miben különbözik a belsőépítész és a lakberendező? Ezekre a kérdésekre keressük a választ. »
Az előszoba nem egyéb, mint szűrő, afféle zsilip a lakásunk és a kinti világ között. Ide érkezünk, lepakolunk, és innen indulunk. »
Életünk harmadát a hálószobában töltjük. Mivel egészségünk függ az alvás minőségétől, fontos, hogy hálószobánk nyugodt, ellazulást segítő hely legyen. »
Derűs színek, jól megválasztott tárgyak, ügyes elrendezés, kellemes illatok – mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy lakásunk harmóniát sugalljon. »
Csábítóan hívogató, budoárszerű vagy meghitten kuckós, esetleg minden zavaró tényezőtől elzárt? Ha választottunk, rendezzük be, ahogy mi szeretnénk. »
Ne a régi házak barátságtalan helyiségeire gondoljunk. A mosókonyha manapság praktikus és nélkülözhetetlen tartozéka egy modern lakásnak. »
A tárolási gondokat, melyek előbb vagy utóbb szinte minden lakásban fejtörést okoznak, a tárolóhelyiség oldja meg legegyszerűbben. »
Hacsak nem kell gyakran ügyfeleket fogadnunk, a házi irodát a nagyméretű nappaliban vagy a tágas étkezőben is elhelyezhetjük. Elég ehhez egy sarok is. »
A fürdőszobát átalakítani kész rémálom: hetekig tartó munka, felfordulás a lakásban, a kiadásokról nem is beszélve. Megúszhatjuk egyszerűbben is. »
A zárt, előnyösen kialakított veranda nem csak szép, praktikus is: átvezet a házból a kertbe. Ha fűtjük, télen legalább olyan hasznos, mint nyáron. »
Nem csak a gyerekek, hanem az egész család életében nagy változást jelent az iskola megkezdése, és ezt a gyerekszoba berendezésének is tükröznie kell. »
A lakás legnagyobb helyisége a nappali, méreténél fogva a társalgó-vendégfogadó szerepen kívül többféle funkciót is kaphat. Mi mindenre nyílik itt lehetőség? »
Emlékszünk gyerekkori csínyeinkre? Amikor az ujjunkat becsípte az ajtó, vagy amikor a konnektorral ismerkedtünk? Adunk néhány tippet, hogy hogyan óvjuk meg ezektől a balesetektől gyermekeinket! »
A hozzánk látogatók számára az előszoba az első benyomás, amit otthonunkról szerez, ezért fordítsunk figyelmet a berendezésére. »