Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Hogyan rendezzük be az L alakú konyhát?

Hogyan rendezzük be az L alakú konyhát?

Szép Házak
A konyha berendezését az építészeti adottságok legalább annyira meghatározzák, mint a gépészeti kiállások. Ehhez képest a stílus – ami persze nem elhanyagolható – mellékesnek tűnik, hiszen, ha rosszul helyezzük el a bútorokat, több bosszúságunk lesz, mint örömünk.
A nyílászárók, a kapcsolatok a többi helyiséggel, a konyha formája, a víz-, gáz-, villany kiállások, a szellőzőrendszer mind-mind befolyással vannak a bútorok és konyhai nagygépek elhelyezésére.

Ötletek az L-alakú konyha berendezéséhez


Igaz, hogy az 50-es évek stílusát idéző, vidám, sárga színű konyhában csak a két derékszögű falszakasz használható teljes mértékben, viszont ezek mérete lehetővé teszi, hogy szinte minden fontos eszköz és elegendő tárolóhely férjen el itt.


A kisméretű konyha végében tulajdonképpen remekül kialakítható volt az apró étkező, amely a kihajtható asztalkával térelválasztó funkciót is ellát. Tökéletes helykihasználás kis helyen.


Klasszikus, nagyméretű konyha, ahol a méretek ellenére csak ez a két fal használható igazán. A szemközti oldalakon ajtók találhatók, így ide nagy, egymáshoz épített bútor nem helyezhető el. L alakban viszont tökéletesen kihasználták a helyet.


Country stílusú konyha, mely egy térben található a nappalival és az étkezővel, így az L alak volt az egyetlen lehetőség a berendezésre.


A kis garzon parányi konyhájában magától értetődő volt az L alakú berendezés. Az U alakhoz nincs elegendő hely, de nem is volt erre szükség. A reggelizőpult így éppen elfért a szemközti oldalon.Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK