Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Izgalmas látvány üveggel

Izgalmas látvány üveggel

Szép Házak
Az üveg lehet hajszálvékony, törékeny, mint a cukormáz, vagy hatalmas, tömbnyi. Lehet színes a tömegében és csak a felületén is. Láttathat, elrejthet és sejtethet is, ahogy csak kívánjuk. A fényt pedig színétől függően átengedi, lehetőséget adva ezzel a lakás dekorálására és a térelválasztásra. Üveggel a fényt is dekorációvá varázsolhatjuk.

Hatásos dekoráció üvegből


Dobjuk fel az ablakainkat színekkel, mintákkal! A fürdőszobában vagy a konyhában jól jönne egy kis ritmus? Az ólomüveg soha nem megy ki a divatból és új, modern formákkal, motívumokkal is díszíthető az ablak.

A fürdőszoba berendezése légiessé válik egy hatásos üvegmosdó segítségével. Választhatunk a különböző formák, színek és textúrák közül. A kisebb terek tágasabbnak hatnak, a nagyobbak pedig még tisztább érzetet keltenek

Egy-egy különleges üveg világítótesttel is feldobhatjuk bármelyik helyiséget, de ha a lakás stílusa elbírja, akkor egy szép Tiffany lámpa értékes kiegészítő lehet. Ha viszont igazán nagy dobásra készülünk, akkor válasszunk üveg térelválasztót. A különleges fényhatások felülmúlhatatlanok, ezért fontos, hogy jól látható helyre kerüljön. Elhelyezhetjük a nappaliban és a dolgozószobát, vagy az étkezőt, konyhát választhatjuk le a segítségével. Izgalmas árnyjátékoknak teret engedve elhatárolhatja a gardróbot a hálótól. Alaposan tervezzük meg, hogy aztán hosszú ideig gyönyörködtessünk benne.

Az edzett biztonsági üveglapok új alternatívát kínálnak a konyhai falburkolásra, ily módon a csempét is kiválthatjuk. Az üvegburkolat mutatós, könnyen tisztítható, és nem színeződik el, mint a fuga. Ha az üveg hátoldalát beégetéssel színezik, tökéletes marad a szín, nem kopik, nem sérül, nem kell fóliával védeni. Érdemes végignézni a kínálatot, mivel különböző színskálából választhatunk.

Minták az üvegen


Rogyasztási technikával bármilyen egyedi mintát készíttethetünk a sima üveglapra. Csavarral a falra rögzíthető, ezt azonban bízzuk szakemberre, nehogy megrepedjen. Speciális ragasztóval is felhelyezhető, így nincsenek körbesikálandó csavarok sem és így valóban elég egy tisztítószeres nedves ruha a konyhafal takarításához.

Az üveg, mint burkolat


Ragasztható az üveg a meglévő csempe burkolatra is, ha azt nem akarjuk eltávolítani. Sőt ettől még egyedibb lesz majd a látvány. Ha olcsóbban meg akarjuk úszni, fessük csak le kedvünk szerint az üveggel borítandó falfelületet és mehet rá az edzett burkolat. Vagy fessünk a falra mintákat, írjunk rá kedves szöveget, receptet, ragasszunk rá falmatricát vagy készíttessünk posztert a kedvenc fotóinkból. Így valóban egyedi konyhánk lesz.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK