Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Kényeztető mosogatógép

Kényeztető mosogatógép

Szép Házak
Az Electrolux keskeny kivitelű RealLife mosogatógépei csak méret tekintetében jelentenek kompromisszumot. Tisztítási hatékonyságuk átlagon felüli, éppen úgy, mint normál méretű társaiké.
A mosogatógépek terjedésével lassan kijelenthetjük: mosogatni jó! Mert egy jól pakolható, hatékonyan dolgozó géppel valóban az. A forró víznek hála tisztábbak lesznek edényeink, kevesebb vizet és tisztítószert használunk, és sokkal több szabadidőnk marad, mintha kézzel mosogatnánk. A 45 cm széles Electrolux RealLife modellek megjelenésével pedig már a helyhiány sem jelent akadályt, így a kis konyhákban sem kell lemondani a hatékony mosogatásról. Ez a hatékonyság az alsó vízkarra szerelt FlexiSpray szórókarnak köszönhető.

A FlexiSpray szórókar önállóan is forog, így a vízsugár az edények legnehezebben elérhető részeire is eljut, bárhogyan is lettek bepakolva. A készülékben összesen öt irányból érkezik víz az edényekre, egy felülről, kettő a középső karról, és az új forgókar miatt, szintén kettő alulról. Így a gépben lévő tányérok, poharak akkor is teljesen tiszták lesznek a program végére, ha nem katonás rendben állnak.


A készülékbe úgy pakolunk be, ahogy éppen használjuk az edényeinket, s a nap végén nem kell újra átrendezni a pakolóteret, ha még néhány edényt be akarunk tenni. Egymás tetejére is rakhatjuk az edényeket, és az sem baj, ha egy nagyobb tálat, vagy hosszú szárú poharat akarunk berakni utolsónak. A FlexiLift rendszernek köszönhetően a felső kosarat ugyanis még megpakolva is könnyen feljebb emelhetjük, vagy lejjebb engedhetjük. Így ott alakíthatunk ki nagyobb helyet, ahol arra szükség van, s ezzel optimalizálhatjuk a belső tér kihasználtságát.


A RealLife mosogatógépek AutoOff funkciója három perccel a program vége után, automatikusan kikapcsolja gépet. Így a készülékek, a következő bekapcsolásig, egyáltalán nem fogyasztanak energiát. A nappali áramfogyasztás tovább csökkenthető, ha a késleltetett indítás funkciót kihasználva, éjszaka dolgozik a gép. A RealLife mosogatógépek alacsony energiafogyasztásuk mellett a vízzel is spórolnak. Az 5 irányból érkező vízsugár csupán a hatékonyságot növeli, a készülékek vízfogyasztását egyáltalán nem. A 45 cm széles, beépíthető és szabadonálló modellek mindössze 8-9 liter vizet használnak fel egy tele töltet mosogatása során. A készülékek AquaSave rendszere lehetővé teszi, hogy a gép minden esetben a lehető legkevesebb víz felhasználásával mossa tisztára az edényeket. A keskeny modellek AAA vagy A+AA besorolást kaptak.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK