Lakberendezés
Minimalizmus és exkluzivitás kéz a kézben: Miele ArtLine sorozat - Fogantyú nélküli tökéletesség
Egyenes vonalvezetés, innovatív technológia és összetéveszthetetlen esztétika jellemzi a Miele új, fogantyúk nélkül elérhető sorozatát.  »
Ahány konyha, annyiféle berendezés. Van azonban öt alaptípus, melyek egyike szinte minden lakásban megjelenik. »
Konyhánk stílusának kívül és belül is harmonizálnia illik a ház elrendezésével. Klasszikus stílusú épületbe tehát hagyományos konyha való. »
A megfelelő mosogató kiválasztását a legtöbben nagy körültekintéssel végzik, ugyanez nem mondható el a csaptelepekről. Pedig a kettő egyformán fontos. »
A megfelelő mosogató kiválasztásakor a legnehezebb kérdés, hogy milyen anyagú legyen az új darab. Ehhez több szempontot is mérlegelnünk kell. »
Miután elkészült a lakásunk, az egyik legnagyobb beruházást a konyha berendezése jelenti. Hogy ne érjenek meglepetések, ajánlott átgondoltan tervezni. »
Konyhai tárolókból sosincs elég, ezért érdemes okosan kiaknázni a meglévő lehetőségeket, és a látvány érdekében stílusos megoldásokat alkalmazni.  »
Fontos, hogy igényeinkhez, sütési szokásainkhoz megfelelő készüléket válasszunk, illetve a tűzhely stílusában, kivitelében is illeszkedjen az enteriőrhöz. »
Miközben figyelmünket új konyhánk bútorozására és gépesítésére fordítjuk, ne hagyjuk figyelmen kívül a harmóniát megteremtő színvilágot sem. »
Lehet, hogy a mosogató megvásárlásakor nem is gondolunk arra, mi mindennel tehetjük kényelmessé használatát. Többféle kiegészítő közül választhatunk. »
Megvettük vadonatúj mosogatónkat, de azt eldöntöttük-e, hogy miképpen és hova fogjuk beépíteni? Több lehetőség közül is választhatunk. »
A mosogató és környéke főszereplők a konyhában. Itt készítjük elő az ételeket, és az utómunkálatokat is itt végezzük. Fontos, hogy jól válasszunk. »
A nagyobb konyhai készülékeken kívül számos apróság létezik, melyeknek helyet kell szorítani egy kicsi konyhában. A feladat nehéz, de nem lehetetlen.  »
A Bányai Bútorok bemutatótermében egy új, modern stílusú enteriőrt hozott létre, a konyhabútorba a Miele új, Premium Selection termékcsaládját építették be. »
A mai konyha mintha a frankfurti- és az amerikai konyha sajátos elegye volna. Méretét tekintve ugyancsak nagy, látványában azonban zárt. »