Lakberendezés
Minimalizmus és exkluzivitás kéz a kézben: Miele ArtLine sorozat - Fogantyú nélküli tökéletesség
Egyenes vonalvezetés, innovatív technológia és összetéveszthetetlen esztétika jellemzi a Miele új, fogantyúk nélkül elérhető sorozatát.  »
Konyhánk berendezése előtt nemcsak a használható felületek méretével legyünk tisztában, hanem azzal is, milyen alakban helyezhetjük el a bútorokat. »
Szigorú egyenesek, lágy vonalak, változatos geometriai formák: alkalmazzuk őket bátran a lakberendezésben is, hiszen számtalan lehetőség rejlik bennük. »
A 2013-as esztendő számos újítást tartogat konyhafronton. Ha igazán modern, 21. századi konyhára vágyunk, érdemes követni a divatot. »
Magunk állunk neki a konyha tervezésének? Nem lehetetlen feladat, de legyünk tisztában azokkal a hibákkal, melyeket ajánlatos elkerülni. »
A konyha átalakítása, újratervezése nem feltétlenül jár extra magas kiadásokkal. Számos tétel van, melyeken jelentős összegeket spórolhatunk. »
A konyhabútor kiválasztása alapos előkészítést és tervezést igényel. Bemutatjuk a konyhatervezés legfontosabb szempontjait. »
Különleges konyhai segédeszközök szerepelnek a Tchibo tavaszi kínálatában, amelyekkel élménnyé válik a sütés. »
A konyhai világítás nem csak a munkafelület optimális megvilágításából áll. Jól megválasztott fényforrásokkal többet is kihozhatunk belőle. »
A sínre szerelhető lámpa nem csak divatos és látványos, de hasznos a konyha világításában akár kicsi, akár nagyobb területről van szó. »
A nagymamák süteménye szinte minden családban felülmúlhatatlan, ami főleg a nagyi tapasztalatainak köszönhető. Érdemes a konyhájában is szétnézni. »
Az új készülékek, köztük az új Dual Cook Flex sütő, a világ egyik legelismertebb konyhatechnológiai kiállításán debütáltak. »
Otthon az étkezőpult, a konyhasziget vagy az étkezőasztal mellé keresve sem találhatnánk jobb ülőalkalmatosságot, változatos, kecses megjelenése pedig egyedi látvánnyal szolgál. »
Az egyik legfontosabb kérdés, pedig csak a tervezés végső fázisában kerül szóba a konyha színe. Mihez igazítsuk a konyha színét? »
Egy jól megválasztott sütő hosszú évekre az egyik kedvenc konyha eszközünk lehet. A konyha tervezése során figyeljünk erre is! »
Munkalap nélkül nem konyha a konyha, hiszen a finomságok előkészítése és az utómunkák is itt történnek. Legfontosabb ezért a munkalap anyaga. »
Milyen az ideális konyha? Embere és lakása válogatja, ám van néhány aranyszabály, melyet a konyha tervezése során érdemes szem előtt tartani. »
A konyhát megtervezni, berendezni, embert próbáló feladat. És amikor úgy érezzük, hogy a javán túl vagyunk, jön az újabb fejtörő: milyen színű legyen? »
Aki azt gondolja, hogy egy kicsi konyhában csak bosszankodni lehet, főzni nem, bizony nagyot téved. Az ötletes berendezésen múlik minden. »
A kényelmes konyha egyszerre funkcionális és felhasználóbarát: lehet benne főzni, tárolni és étkezni. Stílusa és elrendezése sokféle lehet. »
A konyha és az étkező nagy forgalmú munkaterületnek számítanak, ez azonban nem jelenti azt, hogy a kényelem hiányozhat ezekből a helyiségekből. »