Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Konyhai eszközök a Tchibo-tól

Konyhai eszközök a Tchibo-tól

Szép Házak
 
2012. február 17.
Március 7. és április 17. között olyan különleges konyhai segédeszközök szerepelnek a Tchibo kínálatában, amelyekkel nemcsak egyszerűvé, hanem igazi élménnyé válik a sütés-főzés minden perce. A konyhai kellékek intelligens kialakításuk és a legmodernebb anyagok használata révén most igazán könnyeddé és izgalmassá varázsolják az ebéd- és vacsorakészítést.

Falatnyi vidámságok a Tchibo-tól


Díszdoboz cupcake-hez és süteményekhez

Konyharuha és kötény 100% pamutból

Süteményektől a palacsintákig, tortáktól a gyümölcsös édességekig – most minden egy szempillantás alatt elkészül, mintha igazi mesterszakácsok készítették volna ezeket a finomságokat. Így lesz a sütés-főzés valódi élvezet! Néhány kiegészítő

Különleges konyhai segédeszközök sütéshez főzéshez

Minimuffin sütő


Egyszerű és gyors süteménykészítés! Egyszerre hét minimuffint készíthetünk ebben a sütőben. Kiváló minőségű, tapadásmentes bevonata megakadályozza a tészta letapadását, tisztítása pedig olyan egyszerű, mint maga a muffin sütés!

Muffin forma, 12 darrabos


Rugalmasak, így könnyen kivehető belőlük az elkészült sütemény. A formák tartják alakjukat és védenek a tészta kifolyása ellen, ezért tepsi nélkül is használhatók. A színes, 200°C-ig hőálló
formák mellé receptgyűjtemény is jár.

Szilikon muffin forma

Konyhai időmérő

Összehajtható szűrő

Univerzális kések

További képekért kattintson ide!

Forrás:
Tchibo


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Konyhakiállítás 2012
Március 2-4. között kerül megrendezésre a Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában izgalmas főző bemutatókkal.
Jövő Konyhája: konyhabútor-tervező pályázat
Ha a jövőben konyhabútor tervezéssel szeretnél foglalkozni, itt az idő, hogy megmutasd szakértelmedet és kreativitásodat!
Öt konyha, öt berendezés
Ahány konyha, annyiféle berendezés. Van azonban öt alaptípus, melyek egyike szinte minden lakásban megjelenik.