Lakberendezés
Lakástextil akció a Zenit Home-ban
A ZENIT HOME bemutatótermében 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg függönyök, tapéták, kárpitok és szőnyegek.  »
Hideg idők járnak, sokszor még a fűtött lakást sem találjuk elég melegnek. Ezen segíthetünk, ha jól választjuk ki a téli textíliákat. »
Az IKEA megint nem késlekedik, idén nyáron is új kollekcióval rukkolt elő, mégpedig egy vidám hangulatú lakástextil sorozattal. »
Megérkezett a Designers Guild legújabb lakástextil kollekciója a Hephaistosba. Az új darabokat a kubai főváros, Havanna ihlette. »
A kielégítő pihenés elengedhetetlen feltétele a zavartalan elalvás. Ennek érdekében érdemes megfelelő minőségű ágyneműket választanunk »
Egy pár függönyfogó segítségével különleges hatást érhetünk el a dúsan redőzött, de egyébként jellegtelen függönyöknél. »
A GANT Home az őszt Vermontban tölti. Feldíszítenek egy faházat. A rönkfalak és a rusztikus dekoráció tökéletes hátteret adnak az új lakástextilekhez. »
A párna a kanapén olyan, mint tortán a hab. Ha nem tökéletes a párna, olyan üres és „szomorú” a kanapé. Kényelmesebb vele, mint nélküle. »
A függöny nem csak megóv a tolakodó tekintetektől. Része a berendezésnek és korrigálja az ablak, a helyiség előnytelen adottságait. »
A szőnyegfajták sokasága már-már zavarba ejtő, éppen ezért érdemes a fontosabb típusokkal közelebbről is megismerkedni. »
Mindannyiunk számára természetes, hogy van otthon szőnyeg vagy padlószőnyeg, de tisztában vagyunk-e a legfontosabb tudnivalókkal a szőnyegekről? »
A NÄTVIDE limitált kiadású textilsorozat az IKEA júliusi újdonsága. A kollekció színes, egyedi darabjai mind testre szabják otthonunkat. »
Nőies, romantikus, kedves: a Designers Guild Unlimited legújabb kollekcióját a vidéki élet inspirálta. A Country a friss virágokat idézi. »
Megérkezett a Designers Guild lakástextilek legújabb kollekciója a Hephaistos-ba. Friss, üde, tavaszi színek és minták pompáznak az üzletben. »
Akárcsak a fal színe, felülete a szőnyeg szövése, mintája is drámaian megváltoztatja bármelyik szoba összképét. »
A jól megválasztott függöny és drapéria segítségével kiemelhetjük a helyiség előnyeit, míg a kevésbé tetszetős részleteket jótékonyan takarhatjuk. »
Nincs is annál jobb, mint a lakásba lépve lerúgni a cipőnket, és a talpunk alatt érezni a puha szőnyeget. Minél puhább, annál kényeztetőbb. »
Az ágytakaró olyan az ágynak, mint ételnek a fűszer. Ehető nélküle, csak nem finom. Ágytakaró nélkül nem teljes az összkép. De milyen a jó ágyravaló? »
Az idő múlása sajnos a bútorkárpitokon is meglátszik, hamarabb, mint gondolnánk. Az új bútor vagy kárpitozás azonban költséges. »
A jól megválasztott színű és mintájú, lágy, puha esésű szövetek, a kellemes tapintású kárpitok mind-mind a kényelmes otthon zálogai. »
Melyik ablakra milyen függöny való? A válasz nem mindig egyértelmű, hiszen anyagok, minták, színek, textúrák kavalkádjából kell jól választanunk. »