Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Limitált kiadású aromákkal hódít a Nespresso

Limitált kiadású aromákkal hódít a Nespresso

Promóció
 
2011. november 15.
Karácsony közeledtével a Nespresso ismét különleges ízvilágú, limitált kiadású őrleményekkel lepi meg a kávézás szerelmeseit. A 2011-es Variations kávékollekcióban a Livanto Grand Cru őrlemény telt és lágy ízjegyei egyesülnek a vanília virág, a cseresznye és a fekete csokoládé természetes, gourmet aromáival.
Karácsony közeledtével a Nespresso ismét különleges ízvilágú, limitált kiadású őrleményekkel lepi meg a kávézás szerelmeseit. A 2011-es Variations kávékollekcióban a Livanto Grand Cru őrlemény telt és lágy ízjegyei egyesülnek a vanília virág, a cseresznye és a fekete csokoládé természetes, gourmet aromáival. A 6-os intenzitású, tehát kellemes, közepesen pörkölt kávéőrlemény a késő őszi napok és az adventi készülődés érzékeket kényeztető kísérője.


Vanília virág


Finom harmónia, amelyben egyesül a Livanto Grand Cru kiegyensúlyozott ízvilága és a vanília bársonyos íze. A finom keveréket könnyed virágos jegyek teszik különlegessé.


Cseresznye


Az édes és illatos, érett cseresznye életre kelti a Livanto Grand Cru pörkölt ízjegyeit, s együtt gyümölcsös, testes kombinációt alkotnak.


Fekete csokoládé


A Livanto Grand Cru pirított, karamellizált aromáját a csokoládé sötét, kesernyés íze teszi még karakteresebbé. A gazdag keverék egy kocka étcsokoládé ízét idézi fel.

A Nespresso 2011-es Variations kávéinak világát november 14-től fedezheti fel.
Ár: 1 240 Ft csomagonként (1 csomag = 10 kapszula)* *Amíg a készlet tart.
 

A Nestlé Nespresso S. A.


A Nestlé Nespresso S.A. a prémium minőségű adagolt kávék úttörője és piacvezető vállalata. A Nespresso székhelye a svájci Lausanne-ban található, a vállalat több mint 5500 alkalmazottat foglalkoztat és termékeit több mint 50 országban forgalmazza. A Nespresso 2010-ben az egész világon összesen 215 exkluzív üzletet, azaz Nespresso Boutique-ot üzemeltetett. A Nespresso 2010-ben több mint 3 milliárd svájci frank bevételt termelt, a vállalat évente átlagosan több mint 20 százalékkal növekszik.

További információkért látogasson el a Nespresso weboldalra.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK