Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  A méret a lényeg

A méret a lényeg

Szép Házak
A Tchibo új kávéfőzője a legkisebb konyhában is kényelmesen elfér, ugyanakkor valódi „vasgyúró”, ha a kávéfőzésről van szó.
Igenis a méret a lényeg. Különösen, ha kis lakásban élünk, és mindennek megvan a maga helye. A  Tchibo Cafissimo DUO kávéfőzője a világ legkisebb kapszulás készüléke, és ha meglátjuk, sőt, ki is próbáljuk, nem lesz kérdés, hogy előkelő helyet találunk neki a konyhapulton.


A kapszulás kisgép ugyanis nemcsak helytakarékos, hanem konyhánk dísze is lesz. Hat imponáló szín közül választhatjuk ki, hogy a lakásunkhoz melyik illik a legjobban. A klasszikus konyhai berendezésekhez tökéletesen passzol a fehér vagy a fekete színű Cafissimo DUO, a modern bútorok mellett pedig jól mutat a piros vagy a csokibarna kávégép. Ha igazán bevállalósak vagyunk és szeretnénk kicsit feldobni a lakást, akkor válasszuk a vagány és trendi padlizsánlila vagy a kék színű modellt. Az aprócska kávégép alaposan felpörgeti a reggelt, ugyanis a két nyomásfokozatú rendszer segítségével könnyedén és gyorsan, egy gombnyomással készíthetünk aromás eszpresszót vagy krémes caffè cremát.


A géphez kapható kapszulák a megfelelő adag frissen őrölt Tchibo kávét rejtik aromazárt csomagolásban. Így a kávé garantáltan megőrzi telt, karakteres zamatát egészen az elfogyasztásig. A légmentes aromazáró kapszula nyolcféle ízben kapható. Választhatunk a caffè crema enyhe és telt variációi, illetve az olaszos karaktereket idéző milánói és szicíliai eszpresszó kávék közül. Ha pedig este kívánnánk meg a kávét, akkor a koffeinmentes változat lesz megfelelő.


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK