Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Csúcsminőségű Miele páraelszívó a nappaliba

Csúcsminőségű Miele páraelszívó a nappaliba

Promóció
A Miele új, csúcsminőségű páraleszívója esztétikus kialakítása révén ideális megoldást jelenthet a nappalival egy légtérben elhelyezett konyháknál.
A konyha és a nappali egy légtérben történő elhelyezése során jogos igény, hogy a konyhagépek is esztétikusak és modernek legyenek. Egy ilyen környezetben a páraelszívónak is megnyerőnek vagy akár alig észrevehetőnek kell lennie. Erre nyújt megoldást a Miele új, DA 6000 W típusú páraleszívója, amely a használat után visszahúzódik a falba vagy adott esetben a konyhabútor síkjába. Bekapcsolt állapotban a szívóernyő a falból kinyílik, kikapcsoláskor pedig ismét függőleges pozícióba áll vissza.

A Miele DA 6000 W páraelszívó esztétikus megjelenése

A Miele DA 6000 W páraelszívó berendezést a legmodernebb vezérlőegységgel, háromfokozatú intenzív ventilátorral és egy zsírszűrőtelítettség-jelzővel is felszerelték. A páraleszívó vezérlése az üvegfelületbe integrált érintőpaneles kezelőmezőn történik. Az innovatív és energiatakarékos LED‐es fénytechnika pedig szórt fénnyel világítja meg a főzőfelületet, egyúttal gondoskodik az egyedi hangulatról is.

A Bányai Bútorok konyhabútorába integrált Miele páraelszívó


További információ: www.miele.huCímkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK