Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Milyen legyen a hálószobánk?

Milyen legyen a hálószobánk?

Szép Házak
Bármiről is szóljon az ízlésünk, a legfontosabb, hogy hálószobánk a privát menedékhelyünk legyen. És ez bizony nem kevés munkával, még több keresgéléssel, a boltok kínálatának böngészésével jár együtt.

Nőies


A recept egyszerű: visszafogott púderszínek, puha textíliák és egy csipet könnyed elegancia. Bútorozás tekintetében ne essünk túlzásba, a szoba inkább legyen légies, mint túlzsúfolt. Egy ilyen nőies szobából egyvalami azonban semmiképp sem hiányozhat: egy szépen keretezett, méretes tükör. Itt a kristály lámpa már tényleg csak hab a tortán.


Megnyugtató és elegáns


A fehér fal örök klasszikusnak számít, amihez aztán tényleg bármilyen színt párosíthatunk. A kék és ezüst nagyon megnyugtató és modern látványt nyújt, az ágy túzött fejvége pedig eleganciát kölcsönös az enteriőrnek.


Klasszikus és visszafogott


Az egyszerű és klasszikus bútorokat semleges, napfényes enteriőrbe helyezve hangsúlyozhatjuk ki. Ebben a környezetben a bútorok kiemelkednek, egyszerűségükben hódítanak.


Minimalista


Akár egy legénylakás hálószobája is lehetne, de hölgyektől sem esik távol ez a stílus. Ebben az enteriőrben az ágy uralja a teret, és szinte észre sem vesszük, hogy szinte alig van más a helyiségben. 


Budoárszerű


Ha igazán egyedi hatást akarunk kelteni, válasszunk egy hagyományostól messze eltérő, fényes kárpitot. A bársonyos tapéta szokatlan ugyan, mégis remekül kiemeli az ágy színét, a kristály csillár pedig még tovább erősíti az összhatást.


Modern és kifinomult


Merész mintás tapéta, lágy, natúr színekkel párosítva – tökéletes összkép. Rendezett, megnyugtató és már a látvány is pihentető.


Felkavaró és glamúros


Aki a nagyvonalúságra szavaz, vegyen példát erről az enteriőrről. Egy nagyon egyszerű, klasszikus vonalú ággyal, a különleges faldíszítéssel és némi bőrrel nagyvilági, kissé a régi arisztokratikus világot megidéző enteriőrt teremthetünk.


Fiatalos


Igazi vidám, fiatalos szoba modern bútorokkal és tökéletesen harmonizáló színvilággal. A játékosságról a kiegészítők sokasága gondoskodik.


Klasszikus és egzotikus


Egyszerű vonalvezetésú ágy, kissé mediterrán, barnás-narancsos árnyalatokkal ötvözve. A sok növény és a látszó fagerenda átmenetet képez az egzotikus és a kicsit vidékies, klasszikus stílus között.


Meghitt, kicsit kuckós


Ha valahol, hát ebben a hálószobában igazán jót lehet pihenni. Méretes ágy, pamut és vászon textília, kicsit country, kicsit klasszikus stílus. A berendezés nem bonyolult, az összhatás pedig megnyugtató.


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK