Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Minden cseppje kincs

Minden cseppje kincs

Promóció
A Whirlpool legújabb mosogatógépe mindössze 6 liter vizet használ el egy program lefuttatásához, amellyel akár tizenhárom teríték is elmosogatható.
Az új Green Generation Whirlpool mosogatógépek valóban pénztárca- és környezetkímélők. Az ADP 6966 ECO WH és az ADP 6966 ECO IX szabadonálló, valamint az ADG 6240 FD beépíthető készülékek egy egyszerű ötleten alapuló technikai újításnak köszönhetően 6 liter vízzel már tökéletesen tisztára mossák edényeinket. Az egyéb technikai megoldások, különösen a 6. érzék technológia, lehetővé teszik az optimális energia- és időfelhasználást: e tekintetben a hagyományos mosogatógépekhez képest 50 százalékos megtakarítás érhető el.
A készülék a modul berendezés, az állítható és kivehető mobil felsőkosár, továbbá a kiegészítő evőeszköztartó segítségével a megszokott tizenkettőnél eggyel több terítéket képes elmosogatni.


Az energiatakarékosságot részben a multizónás funkció, tehát a külön választható alsó- vagy felső kosaras mosogatás garantálja. A mosogatógépek 6. érzéke az edények szennyezettségéhez igazítja az erőforrásokat, így minimális energia- és vízfelhasználással működnek. Szó szerint gőzerővel mosogatnak, hisz az AquaSteam program a forró gőz erejét használja az edények tisztítására, amely egyszerre energiatakarékos és edénykímélő megoldás.


A kényelmi szempontokat sem hagyták figyelmen kívül a Whirlpool fejlesztőmérnökei, hisz mindhárom készüléken van 1-24 órás indításkésleltetés. A hat különböző program között megtalálható a szupercsendes éjszakai program, amely 39 decibelen mosogat, így nyugodtan lehet mellette aludni. A biztonságot a modern antibakteriális vízszűrő berendezésen kívül a belső vízfolyás elleni elektronikus védelem garantálja.Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK