Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Megérkezett az új Nespresso kávéfőző, a Lattissima+

Megérkezett az új Nespresso kávéfőző, a Lattissima+

Promóció
A Nespresso legújabb kávégépe, az innovatív Lattissima+ még különlegesebbé varázsolja a kávézás élményét. Az egyetlen gombnyomásra működő tejhabosító-rendszernek köszönhetően a kávégép nem csak kiváló espresso-t készít, hanem a tejes kávékülönlegességek kedvelői is számtalan receptet próbálhatnak ki a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben, a saját otthonukban.
A Lattissima+ forradalmi tejhabosító technológiájával a Nespresso a legjobb minőségű espresso kávét a tökéletes minőségű tejhabbal gazdagítja. Innovatív és modern gőzölési technológiájának köszönhetően optimális hőmérsékletű, állagú és sűrűségű tejhabot alkot. A dús, bársonyos, kellemesen krémes és megfelelő vastagságú tejhab a kávéval összeolvadva felszabadítja a legfinomabb aromákat.


A Nespresso kávégép új megoldásainak köszönhetően a kávé- és tejalapú receptek egyaránt könnyen elkészíthetők. A Lattissima+ melegítőrendszere kevesebb, mint egy perc alatt felmelegíti a készüléket, így gyorsan kész lesz az espresso, a lungo, a cappuccino vagy latte kávé is. Ezen kívül automatikus kikapcsoló funkciójának és optimalizált energiafogyasztásának köszönhetően energiatakarékos választás.


A Lattissima+ kávégép ötvözi a kompakt technológia előnyeit. Megalkotása során a Nespresso tervezői különös hangsúlyt fektettek az ergonomikus megoldásokra, hogy a leendő tulajdonosok a kávégépet egyszerűen és kényelmesen használhassák. A Lattissima+ víztartálya könnyen hozzáférhető, tejtartója pedig egyszerűen kezelhető, hűtőbe is helyezhető, így a kávégép használata rendkívül kényelmes. A praktikus kialakítású, egyszerűen használható és kis karbantartási igényű Lattissima+ intuitív módon szabályozza a tejhab mennyiségét, a készülék pedig egy gombnyomással megtisztítható, ami megkönnyíti az elfoglalt tulajdonosok életét. Emellett az elcsúsztatható csepegtetőtálcának köszönhetően bármilyen méretű csészéhez – bögréhez vagy macchiato pohárhoz is – használható.


A Lattissima+ négy elegáns színben kapható: hófehér, jégezüst, szenvedélyes vörös és éjkék színekben. A Lattissima+ 2011. szeptember 26.-ától lesz kapható Magyarországon a Nespresso Boutique-ban, illetve a Nespresso weboldalán, a Nespresso Club-on keresztül és egyes kereskedelmi partnereinknél is megvásárolható lesz.


Forrás: Nespresso


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK