Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Pink csoda a Tchibotól

Pink csoda a Tchibotól

Szép Házak
 
2012. február 9.
Mi lehet csajosabb, mint egy apró és trendi kávéfőző? Egy rózsaszín, apró és
trendi kávégép! A pink Cafissimo DUO tökéletes ajándék névnapra, húsvétra
vagy akár anyák napjára is.
Rajongsz az aranyos, apró, pink dolgokért? Esetleg a barátnőd, vagy édesanyád megszállottja a rózsaszín kütyüknek? Most itt az alkalom, hogy egy igazán praktikus tárggyal lepd meg őket vagy magadat, hiszen húsvétra, anyák napjára vagy esetleg nőnapra is remek ajándék lehet egy pink Cafissimo DUO, a világ legkisebb kapszulás kávégépe.


A vagány, csajos színben pompázó Cafissimo DUO minden kávérajongónak örömet szerez, hiszen egyedülálló, két nyomásfokozatú rendszerének segítségével pillanatok alatt, egy gombnyomásra készíthet vele aromás eszpresszót vagy krémes caffè cremát. Az aprócska géphez, nyolcféle ízben kaphatóak az aromazárt kapszulák, melyek között mindenki megtalálja kedvencét.


A kapszula lényege, hogy a frissen őrölt Tchibo kávé minősége a légmentes zárásnak köszönhetően megőrzi az eredeti ízt és pont akkora adag, ami egy tökéletes eszpresszó
elkészítéséhez szükségeltetik. Mivel a Cafissimo DUO, a világ legkisebb kapszulás kávégépe, aprócska konyhában is kényelmesen elfér, így a helyhiány sem lehet többé kifogás.
A pink árnyalatú Cafissimo DUO március 8-tól 18 990 forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolható a Tchibo-üzletekben. A kapszulák 10 db-os csomagban, a Tchibo üzleteiben egységesen 995 Ft-ért kaphatók.További információk: Tchibo

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK