Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  A ruhabarát mosógép

A ruhabarát mosógép

Szép Házak
Sokan nem tudják, hogy a mosógép bizony kulcsszerepet játszik abban, hogy a ruhák hosszú ideig kifogástalan állapotban maradjanak.
Egyre több ruhásszekrényben jelennek meg kényes anyagokból készült, vagy drága, márkás darabok, melyeket nem szeretnénk félévente lecserélni. Ennek pedig egyik sarkalatos pontja, hogy mosógépünk megfelelően tisztítja-e féltett ruháinkat.

Az AEG új ProTex mosógépei egy speciális mintázatú, ruhabarát mosódobot kaptak. A hagyományos mosódobokkal ellentétben, a ProTex dobon rengeteg apró lyuk van, melyeken mosás közben nem tud kitüremkedni a vizes ruha, így nem roncsolódik az anyag. A dob felületén ugyanakkor annyira sűrű a lyukacsos mintázat, hogy a mosószeres és öblítős víz akadály nélkül távozik a dobból, így nem ivódik bele feleslegesen a ruhák szálaiba.

S

A nagyméretű dobban akár 9 kg ruhát is kimoshatunk egyszerre. Ezt ugyan ritkán használjuk ki, de a nagy dob azért is jó, mert a ruhák kényelmesen elférnek benne mosás közben, és nem dörzsölődnek egymáshoz.

Ugyancsak praktikus a különleges permetező rendszer, mely gyorsan benedvesíti a ruhát, ezzel megakadályozva, hogy a szennyes bizonyos részeire kerülő tömény mosószer fakó foltokat marjon az anyagba. A víz folyamatosan a ruhák közepére érkezik, így a gép még akkor is egyenletesen és hatékonyan képes kimosni és kiöblíteni a textíliát, amikor teljesen tele van a dob.


Az OptiSense rendszerrel működő ProTex mosógépek megbízhatóan bánnak legféltettebb darabjainkkal is. Az intelligens érzékelő automatikusan beállítja a mosás időtartamát, a szükséges víz-és energia mennyiségét, így minden adag ruhát optimális körülmények között mos tisztára. Nem mossa túl a szennyest akkor sem, ha csak néhány ruhadarab van a dobban.


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK