Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Stílussal az egyhangúság ellen

Stílussal az egyhangúság ellen

Szép Házak
Afrika tiszteletére zebramintás külsőben pompázik a Tchibo Cafissimo kávéfőző limitált kiadása.
A Tchibo Cafissimo zebramintás kávéfőzője megunhatatlan darabja lesz azoknak a konyhának, melyek berendezésekor az egyediségre és a különleges látványvilágra törekedtek.

A kávéfőzőre jellemző exkluzív design kifejezi mindazt a szabadságot és izgalmat, ami nélkül nem múlhat el egy igazi, nagybetűs nyár! Az afrikai stílusú kávéfőzőt Afrika természetvilágának vad szépsége ihlette. Az izgalmas, nőies csíkok tükrözik, mit szeretünk igazán a nyárban - a szertelenséggel ötvözött eleganciát.

A Cafissomóval belekóstolhatunk Afrika lüktetésébe: a zebramintás készülékkel most egy csipetnyi egzotikum kerülhet kedvenc kávénkba. A Tchibo Cafissimo kávéfőzővel készíthetünk zamatos eszpresszót, könnyed hosszú kávét vagy filterkávét, a beépített tejhabosító segítségével pedig lágy, krémes tejhabbal tehetjük igazán tökéletessé kedvenc kávénkat.


A Cafissimó gondosan válogatott és finomra őrölt kávéit 7 grammos aromazáró kapszulák őrzik. Az ötféle kávékülönlegesség között mindenki megtalálja a maga kedvencét.

A sötétbarnára pörkölt, erőteljes Espresso Kräftige Röstung segít, hogy éberen lessük a ránk vadászó ragadozókat. Az ínycsiklandó Caffè Crema 100% arabica kávéból készült, krémes és intenzív aromája egyszerre kényeztet és felfrissít. Ennek finomított változata a Caffè Crema Mild ha úgy érezzük, bújósabb kedvünkben vagyunk. Aki a lágyabb ízeket részesíti előnyben, annak tökéletes választás a Brazil Mild gyengéd, mégis telt zamata. Espresso Mailänder Art a kalandvágyó ínyenceknek: milánói stílusban készült finomság, amelynek citrusra emlékeztető ízében enyhe csokoládés jegy is felfedezhető.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK