Lakberendezés
Lakástextil akció a Zenit Home-ban
A ZENIT HOME bemutatótermében 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg függönyök, tapéták, kárpitok és szőnyegek.  »
A tapétadivat majdnem olyan gyorsan változik, mint a ruhadivat, pedig tapétát ritkábban cserélünk, mint ruhatárat. Ezért ragaszkodjunk a legjobbhoz. »
A hőszigetelésnek manapság számos módját választhatjuk, de szinte minden megoldás a külső falakat vagy a födémet veszi célba. A hőszigetelő tapéta más. »
Az öntapadós tapéta sokrétű dekorációs lehetőséget kínál. Nem csak a falon, hanem szinte bármilyen nagyobb felületen használhatjuk.  »
Tapéta és tapéta között óriási különbségek lehetnek, mely részben a különféle tapéta anyagoknak köszönhető. Ezek egyike a vlies tapéta. »
Az egyik legismertebb tapétafajta a fűrészporos tapéta, már több mint száz éve töretlen népszerűségnek örvend, mivel egyszerűen, festéssel megújítható. »
A látványos, harmonikus lakásbelső megteremtésének egyik fontos eleme a falak kínálta nagyméretű felületek kihasználása, például tapétázásra. »
Az üvegszálas szövet, mely manapság az üvegszálas tapéta alapanyaga már nem csupán külső falburkolóként, hanem látványos tapétaként is használható. »
A tapéták között a csíkos a minták örökzöldjének számít. Ez az a motívum, ami soha nem ment ki a divatból és valószínűleg soha nem is fog. »
A poszter tapéta mintha egy ideje csipkerózsika álmát aludná. Mostanában azonban éledezni látszik ez a divat, természetesen megújult formában. »
Némi kézügyességgel és az előírások pontos betartásával a tapétázás bonyolultnak tűnő művelete házilag is kivitelezhető. Íme a szabályok. »
A tapéta minden szempontból reneszánszát éli, igazi örökzöld. Egyes tapéta minták soha nem mennek ki a divatból, mások pedig most törnek élre. »
Már Budapesten is kapható a második Christian Lacroix lakástextil széria. A kollekció darabjai a Hephaistos-ban érhetőek el. »