Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Turbófagyasztás: a Whirlpool új fagyasztója

Turbófagyasztás: a Whirlpool új fagyasztója

Szép Házak
A fagyasztóládák nem tartoznak sem a hely-, sem pedig az energiatakarékos háztartási készülékek közé. Nem így a Whirlpool új fagyasztója.
Vitaminkészleteinket főleg nyáron és ősszel igyekszünk feltankolni, hiszen ilyenkor érik a legtöbb ínycsiklandó gyümölcs és terem a sok finom zöldség. Egy-egy kedvencünk érési szezonja azonban a hirtelen jött meleg miatt egyre rövidebb. Nagyanyáink, anyáink még általában a befőzés technikájához folyamodtak, hogy a finom ízeket egész évben élvezhessük. Manapság inkább a gyors és egyúttal egészségesebb fagyasztást választják a háziasszonyok. Ehhez ajánl egy kiváló készüléket a Whirlpool a 310 literes WH3213 A+ ET típusú fagyasztóládájával.A készülék Turbo gyorsfagyasztó funkciójával 4 kg élelmiszer esetén, a hagyományos fagyasztókhoz képest felére csökken a fagyasztási idő. Ez nemcsak jelentős idő- és energia megtakarítást jelent, hanem azt is, hogy a gyorsabb fagyasztással az élelmiszerek jobban megőrzik tápanyagértéküket, például akár 30%-al több vitamin marad bennük. Ugyanakkor a fagyasztási idő csökkenésével elejét vehetjük a penészgombák elszaporodásának is, így az élelmiszerek későbbi fogyasztásánál nem kell számolni ezzel a kockázattal. A majdani felhasználásra gondolva még egy előnyös tulajdonsággal vértezték fel a Whirlpool fejlesztőmérnökei a háztartási gépet. Az érzékszervi fejlesztés megakadályozza, hogy a fagyasztás során nagy jégkristályok keletkezzenek, és emiatt a kiolvadó élelmiszerek rengeteg levet eresszenek.

A másik újítás a Space+ tulajdonság. Ez egy különleges szigetelési eljárást jelent, amely a konkurens A+ energiaosztályos készülékekhez képest akár 30%-al nagyobb kapacitást biztosít a Whirlpool fagyasztóládájának úgy, hogy a helyből sem vesz el, hisz ezt a hatékonyságot nem az ajtószigetelés megvastagításával éri el.


Természetesen a Wirlpool-fagyasztóládán be lehet állítani a kívánt hőmérsékletet, sőt lehetőség van gazdaságos működtetésre is attól függően, hogy éppen mit és milyen mennyiségű élelmiszert tárolunk benne. Két fogyasztókosarából az egyik az ECO beállításra, a másik a Turbo gyorsfagyasztásra szolgál. A mozgatógörgőkön és lábakon álló fagyasztóládából leolvasztáskor kényelmesen lehet elvezetni a vizet. A készülékkel egy nap alatt 18 kg élelmiszer fagyasztható.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK